Appelsindessert: Knus makroner i bunden af nogle portionsglas. Dryp med sherry el. portvin. Skær appelsiner i pæne skiver eller tern. Flødeskum ovenpå. Smager himmelsk.
Eller chokoladeskåle med hindbærskum. Færdig købte chokoladeskåle. Hindbærskum: ca. 250 gr. frosne hindbær 1 spsk sukker korn af 1/2 stang vanille 3 1/2 dl youghurt naturel 1 dl. piskefløde. 4 bl. husblas Bærrene optøes og moses med sukker og vanille. (Gem et par pæne bær til pynt) Youghurt vendes i. Husblas udblødes oog smeltes og vendes i. Fløden piskes stiv og vendes i. Fyldes i chokoladesskåle og pyntes.
Jeg kan anbefale NYBH's opskrift på vanilleis med ristede hasselnødder og karamelsauce - her skal du blot riste og hakke nødderne, inden de blandes i en købe-vanilleis. Karamelsaucen er enkel at lave og tager ca. 10-15 minutter.
Jeg lavede også en limefromage på ferien i sidste måned, som var let og hurtig at lave. Den opskrift har jeg også på min blog :-)
Det kommer jo lidt and på hvad i elles skal have at spise.. Hvis i skal have gang i grillen, så prøv grillet bananer, se på min blog. Håber du finder det helt rigtig..
Fragilite kage...en super dessert. Bages og lægges sammen (Creme med blød nougat i mellem kagedelene) Så skal den fryses i minimum et døgn og er så lige til at tage op når der kommer gæster.
Hvis du vil have en opskrift, så send mig en mail: Klarbaek@vip.cybercity.dk
Wauw sikke et flot billede! Min superhurtige dessert er isbomber fra Kvickly. Det er meget lækre små portionsanretninger med kakao udenpå - og dertil friske jordbær. Det gøre altid lykke og kræver kun en tur hen i Kvickly :o)
Nu det nok for sent, men jeg har et par opskrifter på nogle lækre, nemme islagkager du bare skal lave, smække i fryseren og så er det jo lige til at hive sån en op- også hvis du får uventede gæster:)
8 kommentarer:
Appelsindessert:
Knus makroner i bunden af nogle portionsglas.
Dryp med sherry el. portvin.
Skær appelsiner i pæne skiver eller tern.
Flødeskum ovenpå.
Smager himmelsk.
Eller chokoladeskåle med hindbærskum.
Færdig købte chokoladeskåle.
Hindbærskum: ca. 250 gr. frosne hindbær
1 spsk sukker
korn af 1/2 stang vanille
3 1/2 dl youghurt naturel
1 dl. piskefløde.
4 bl. husblas
Bærrene optøes og moses med sukker og vanille. (Gem et par pæne bær til pynt)
Youghurt vendes i. Husblas udblødes oog smeltes og vendes i.
Fløden piskes stiv og vendes i.
Fyldes i chokoladesskåle og pyntes.
Nemt og lækkert.
Håber du kan bruge det.
Jeg kan anbefale NYBH's opskrift på vanilleis med ristede hasselnødder og karamelsauce - her skal du blot riste og hakke nødderne, inden de blandes i en købe-vanilleis. Karamelsaucen er enkel at lave og tager ca. 10-15 minutter.
Jeg lavede også en limefromage på ferien i sidste måned, som var let og hurtig at lave. Den opskrift har jeg også på min blog :-)
Det kommer jo lidt and på hvad i elles skal have at spise..
Hvis i skal have gang i grillen, så prøv grillet bananer, se på min blog.
Håber du finder det helt rigtig..
Fragilite kage...en super dessert. Bages og lægges sammen (Creme med blød nougat i mellem kagedelene) Så skal den fryses i minimum et døgn og er så lige til at tage op når der kommer gæster.
Hvis du vil have en opskrift, så send mig en mail:
Klarbaek@vip.cybercity.dk
Karen
God fornøjelse i morgen på Saltum Uldfestival, der er meget at se på og ikke mindst lade sig friste af :-)
Wauw sikke et flot billede!
Min superhurtige dessert er isbomber fra Kvickly. Det er meget lækre små portionsanretninger med kakao udenpå - og dertil friske jordbær. Det gøre altid lykke og kræver kun en tur hen i Kvickly :o)
Nu det nok for sent, men jeg har et par opskrifter på nogle lækre, nemme islagkager du bare skal lave, smække i fryseren og så er det jo lige til at hive sån en op- også hvis du får uventede gæster:)
Mange tak for rigtig fin inspiration. Karen - jeg vil meget gerne have opskriften - du må meget gerne maile den til mig: pia.v.jeppesen@gmail.com
Det endte med nøddekurve med økologisk vanille is og hindbær-jordbærskum - det blev en lykkelig slutning :-)
Send en kommentar