tirsdag den 28. december 2010

Julehilsener


Jeg har et par veninder, der stadig sender breve - de har godt nok opdaget at mails og sms er opfundet - og dem benytter de også flittigt - men ind imellem ligger der breve fra dem i mon postkasse - sådan et våggnede jeg op til her til morgen.. jeg har været rigtig træt og haft svært ved at sove i nat, men det at få så hyggelig en julehilsen med rigtig gode nyheder har reddet hele min morgen - det er så super hyggeligt med breve! Selvom jeg har fået julekort er de personlige breve om lidt af hvert mere end velkomne og jeg læser dem igen og igen - hvor er det dejligt!

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det er bare så hyggeligt, at få håndskrevne julekort. Jeg sender selv nogle afsted, modtager heldigvis også nogle tilbage. Dog er nogle maskinskrevne, men dog sendt med SNAIL-mail ;-)

Håber du har det godt... jeg kan næsten forstå, at det har været et ekstremt sejt år for dig. Tror og håber for dig, at 2011 bliver DIT år, det skal det bare blive...

Held og lykke til dig...

Anonym sagde ...

Jeg er en af de mange som troligt har fuldt med på din blog uden rigtig at gi' mig til kende.

Elsker selv at gi og modtage julekort - varmer helt ind i hjertet! I år bestod mine julekort til venner og familie at 4 hjemmebagte muffins i æske med silkepapir og et lille juledigt - gik rent ind og dejligt at se, at folk blev glade :)

Hvor er det dejligt, at du igen er på vej tilbage. Ting tager tid, men jeg er helt sikker på at du nok skal klare den.

"Intet er umuligt for den som bærer viljen i ♥" ;)

Rigtig godt nytår til dig!