lørdag den 3. juli 2010

Dame - Du er IKKE Whitney Houston


Det er sommer - og selvom jeg har airconditon i min bil, kan jeg rigtig godt lide at køre med nedrullede vinduer og mærke luften, mens jeg kører bil. Desuden har jeg en tendens til at høre lidt høj musik - gerne moderne klassikere. Nogle gange glemmer jeg bare, at når man har åbne vinduer i bilen og man skråler med på en sang - som i dette tilfælde - Whitney Houstons 'I will allways love you'- så findes der også andre biler med nedrullede vinduer - som kan høre en. Det er faktisk sket nogle gange - men tror du jeg lærer af det og tager hensyn? Nej nej, jeg kaster mig gerne ud i en lang arie og glemmer, det går ud over alle de andre, som også holder for det røde lys. Men det er nok især med den ene sang det går galt HVER gang. Faktisk bankede min nabo engang på - det var dengang jeg boede i lejlighed inde i Aalborg- og jeg var i gang med at sjaske lejligehden ind i rød Ajax. Min nabo er en af de meget direkte mennsker, som siger tingene meget ærligt, mens han svinger med de løse håndled: Dame - Du ER altså ikke Whitney Houston - jeg kunne høre dig ude på gaden da jeg kom hjem fra Brugsen - så jeg tænkte, jeg lige ville lave noget damage control og fortælle dig det, så det ikke går ud over sagesløse mennsker, der bare går på gaden. Men lærer jeg af det? Nej nej, det skete så i et vejkryds igen, da nævnte sang blev spillet i radioen. Jeg var lige midt i et 'yooooooooouuuuuuuuuu....uuuuuuu.uuuuuuu....', da jeg hørte fyren i bilen ved siden af skraldgrinende fortælle en han snakkede i telefon med at det altså ikke var hans radio der er noget galt med, men en skør dame i bilen ved siden af.
Senere spillede de så 'Bad' med Micheal Jackson - så med dansefakter i bilen og falset skete det så igen - undskyld! Jeg ER ikke Whitney Houston - men måske lidt, hvis man skulle tro de fæle anmeldelser fra Whitneys seneste koncert i Danmark. Måske man bare skulle holde vinduerne oprullet og nyde, at der er airconditon i bilen.

11 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Jeg ved ikke rigtig om jeg synes, du skal være så hensynsfuld. Du har vel en helt normal menneskestemme, og når man så tænker på, hvad men ellers bliver udsat for at uønsket støj af langt ubehageligere art ...

Vibeke sagde ...

Jeg fik mig et godt grin, du er en god fortæller.
Det kan da godt være at du ikke er Whitney Houston, men som du selv er inde på, så har hun vist ikke meget at prale af i øjeblikket, (pokkers som folk ødelægger sig selv) så lige nu gør du det sikkert bedre end hende.
Knus
Vibeke

Huset i Hou sagde ...

he he - ja et af de der Vuvuzelahorn er nok alligevel værre ;-) Sagen er nok også den, at jeg jo glemmer, at de er andre, der kan høre mig, så jeg bliver lidt pinligt berørt ;-)

Sifka sagde ...

Du skal da bare slå dig løs og bidrage til forskelligheden i trafikken. God lørdag:)

Karen sagde ...

Ha ha...med hendes nieveau er du sikkert langt bedre...og udover det,så er det super dejligt med mennesker der bare skråler igennem, så bliv endelig ved.

Karen

Piskeriset sagde ...

*fnis*
Altså, hvis alle var så kedelige og formelle, så ville hverdagen jo ikke være til at holde ud.

- men ok, jeg er også typen, der kan finde på at hoppe i vandpytter, når regnen vælter ned, og jeg er over 30... :-D

Sussi sagde ...

ALLE har lov til at synge i bilen :-)
(Ja, pligt vil jeg nærmest sige, for så virker vi, der gør det ikke så tossede....)

FruOlsen sagde ...

det er altid dejligt med noget uventet når man alligevel holder for rødt... ;-) Godt du har dit gode humør og bidrager til en god dag...

Anonym sagde ...

Halløj :-)
Jeg har lagt en lille hilsen til dig på min blog.
Håber du vil være med!
Knus fra mig

Lydert sagde ...

Bliv endelig ved, der er da ikke noget skønnere end mennesker, der er så glade, at de synger og danser

Anonym sagde ...

Åhh hvor jeg kender det! Jeg er blot så naiv, at selv når jeg cykler har jeg en klar formodning om, at ingen kan høre mig! Det har givet mange "venlige" smil gennem livet! Eller når man skrald grinende kommer cyklende fordi man hører en sjov lydbog.... Åhh jo, jeg kender det! ;)