søndag den 20. februar 2011


Jeg har haft verdens mest stille weekend... jeg har lavet.... INGENTING! overhovedet. Indtil nu. I dag står der rengøring og vasketøj på programmet og så skal jeg træne og måske runder jeg det af i Vendiahallens wellnessafdeling. Det er også godt for mine bihuler... ha ha.
Imens der gøres rent har min nye roommate gjort mig - næsten - lige så afhængig af Café Hack som jeg er af lørdagens Mads og Monopolet. Hanne Bech Hansen gæster programmet i dag - det bliver spændende at se, hvad hun kan fortælle.
Selvom weekenden ikke har haft de store begivenheder, synes jeg alligevel at jeg sidder her over morgenkaffen og tænker, at det virkelig hurtigt er blevet søndag. Jeg har kun været til træning én gang i denne uge og mit mål er, at jeg helst skal afsted hver anden dag. Så det er på tide, men desværre for sent at opretholde min målsætning. Min roommate har trænet længe, så jeg bliver jævnligt rettet og udfordret - og det tror jeg er sundt for at fortsætte. Jeg har siden start i Loop HADET at træne arme.. det er hårdt og jeg bliver hele tiden mindet om, hvor slap jeg er :-) Det er ikke så slemt længere, men det kommer jo nok igen, når vægten igen skal øges på maskinerne. Alt det jeg nu fortæller om er jo en proces jeg skal igennem for at få skabt mig et nyt og andet liv - og jeg kan mærke, at jeg nogle gange skal koordinere, således, at mine tanker og mine ben følges ad. Det er sket nogle gange, at de ikke følges ad - og så brænder jeg simpelthen sammen. Heldigvis har jeg et fuldstændigt fantastisk netværk og det er jeg meget taknemmelig for. Samtidig kan jeg også mærke, at der er meget forskellige reaktioner på de ting, der sker i mit liv - der er kommet op til flere overraskende kommentarer og begivenheder i min omgangskreds. Jeg er ikke vant til, at mit liv bliver sendt til syn - og for et par uger siden var pladerne nok også blevet klippet, hvis jeg havde været en bil. Samtidig kan jeg mærke en enorm varme, omsorg og betænksomhed fra min familie - det er ret fantastisk, som mennesker viser sammenhold under pres.


Det var alt fra rodebutikken i dag - ha' en fantastisk søndag - jeg tror solen vil skinne i dag!

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Der sker vist rigtig mange ting i dit, for tiden...

Håber du holder hovedet oppe og klarer dagenes strabadser?

Huset i Hou sagde ...

Kirsten... ja det gør der. Jeg har en pause i mit liv lige nu, men jeg kan se, det går fremad - heldigvis. Tak for din betænksomhed!

Anette sagde ...

Dejligt at høre nyt fra dig. Godt at høre du er ok - men man kan godt fornemme der sker meget for dig pt. Mange hilsner og tanker