lørdag den 6. august 2011


Det er arbejdsweekend.... Jeg har taget en vagt for en kollega, der skal flytte, så nu sidder jeg for 6. gang i denne uge på min pind. Det er ok, men jeg er bange for, at dagen nok kan føles lang - for vi er i min afdeling for én gangs skyld med på alle kanter. Det er indtil nu en meget stille dag og jeg har brugt den første lille time på at rydde op i mailbakken, læse de interne nyheder på intranettet og morgensludre med et par kollegaer fra en anden afdeling... Der kommer en kollega her kl 10 og indtil da tror jeg bare, jeg lige skal lytte til P3 og se om der er mere der kan laves i gemmerne :-)

Hvad bruger du din lørdag på?

Ps: Jeg har fundet noget ret så smart. Iphone er ikke udstyret, så man kan få leveringsrapporter, men man kan hente en app, som gør det muligt at se, at modtageren har fået beskeden. Jeg tænker det kan være meget rart at have, hvis der er en vigtig ting, og man ikke kan ringe personen op - jeg er nemlig ikek den største fan af telefonsvarere: ja.. æææhmn... det er Pia.. ææh... gider du ringe tilbage??- dyyyyt...
App'en hedder sms rapport eller sådan noget og der kan man sende beskeden fra - og så får man sin lille kvittering på at beskeden er afleveret på modtagerens tlf... suuuper smart.

1 kommentar:

Rasmine sagde ...

Tak! Og god arbejdslørdag!