tirsdag den 31. januar 2012

J'adore!


Jeg har bevæget mig ud i verden i dag... Jo jo.. Jeg vil rigtig gerne dele min begejstring med jer over et par ting, som virkelig fik mit humør i vejret i dag. Jeg bruger ikke ret meget make up, men jeg går op i at bruge en god mascara. Jeg har i mange år skiftet lidt rundt imellem Helena Rubinsteins mascara. Jeg har ind imellem prøvet andre mærker, men er som altid vendt tilbage til Helena R. MEn hun har de sidste måneder fået en stærk konkurrent, som muligvis har overhalet indenom. YSL er begyndt at lave de ondeste mascaraer - de koster nu heller ikke gratis, men resultatet er bare så fantastisk. YSLs nye 'Shocking' er bare så lækker - den er pæn i emballagen, men den børste.... suk! Den giver lange fyldige vipper og man skal ikke stå og file rundt med den - tø strøg og færdig!

Jeg har haft en større hårkrise henover julen.. jeg fik den frygtelige ide, at skrigende kobber da liiige var mig... det kan jeg så afsløre nu, at det er det ikke og efter adskillige behandlinger er mit når nu snart - og kun næsten - tilbage til det oprindelige. Jeg har derfor brug for en rasende god hårkur - den fandt jeg også i dag!!! Aussies 3 minute kur er simpelthen så god! - og så dufter den ligesom det der tyggegummi i tube, men kunne få da jeg bar barn - jeg var lige ved at tømme hele flaksen med kur ned i halsen... mums! Den dufter skønt. MIt hår er helt blødt og uden filter eller knuder - jeg kunne godt tro, man kunne strække en tur til frisøren i en snæver vending. Der er ikke spor af frizz... hurra!

Hvilke produkter bruger du, som bare ikke kan undværes?

2 kommentarer:

Rasmine sagde ...

En god læbestift! Men det er ikke lykkedes mig at finde det helt rigtige, så sig endelig til, hvis du har fundet den ultimative - hvormed jeg mener en, der bliver siddende længere end en times tid og ikke kan mærkes hele tiden. Jeg kan ikke fordrage at skulle friskes op, men jeg kan endnu mindre holde en læbestift ud, der føles som en maske.

Den der mascara må jeg have fat i!

Daniel sagde ...

thx I enjoyed reading this very much