søndag den 29. januar 2012

Kolonihaveliv

Jeg må hellere lige få præsenteret kolonihaven, nu hvor min blog givetvis ikke kan kaldes Huset i Hou mere, nu hvor jeg ikke bor der mere..

Det er taget i sensommeren midt i indflytningen - og snart skal vi i gang med at støbe nyt gulv og skifte lift af træværket... når det er overstået, har vi det fineste lille fristed, som bare skal luges lidt ved og ellers skal den dejlige hængekøje besøges i selskab med romaner og blade indtil udekøkkenet skal igang.

Jeg må også lige en tur ud i blogland og besøge jer andre - for hold op, hvor er det ved at være længe siden!!

9 kommentarer:

Tanker skal der til sagde ...

Hvor ser det altså bare vildt hyggeligt ud.. Kan godt savne vores lille kolonihave hus.. ind imellem...

Hyggehygge
Marianne

Kolonihaveliv sagde ...

Ja der er bare noget helt særligt over sådan et lille hus :-) Jeg elsker det så højt og der går så mange gode timer derude... jeg glæder mig til det er renoveret og vi kan holde de gode hyggelige have og grillfester derude

Tanker skal der til sagde ...

Ja.. det er der.. Vi har slet ikke nogen billeder af vores.. Den bærbær hvor de lå blev stjålet... Men ja.. vi har minderne.. Det var bare så hyggeligt... Og man kan bare ikke få den hygge ind i et alm hus på samme måde.. synes jeg..

Hyggehygge
Marianne

Madame sagde ...

Hvor ser det dejligt ud :-) Tillykke med det smukke røde kolonihavehus, som jeg er sikker på, I vil få en masse glæde af!

Rasmine sagde ...

Rart se, at du er i live og har det godt.

Selv om kolonihaven selvfølgelig er noget særligt for jer, er selve Hjørring nu heller ikke at kimse ad. Jeg var der på en cykeltur for nogle år siden og glemmer aldrig den imponerende kirke og - ja, hvad hedder det egentlig - den aflange plads med et stort relief for enden og et lille vandløb med musik til?

Kirsten sagde ...

Dejligt, at høre nyt fra dig og dit "nye" liv ;-) en kolonihave, det er bestemt ikke at kimse af... og navneskift? Ja, hvorfor ikke ;-)

Held og lykke fremover ;-)

Kirsten sagde ...

p.s. og et liv nr. 2 kan sagtens leves fuldt ud...

Line Fauerholm sagde ...

Hvor er det en fin lille kolonihave du har fået dig der :)
Vi har også kolonihave... kender du eks. www.voreskolonihaver.dk? eller min blog www.fauerflora.dk?

kh. Line

Dortesjs sagde ...

super med kolonihavehus ik

http://fastersnyttehave.blogspot.dk/