mandag den 5. april 2010

Lækker inspiration!


Uha -Jeg har været på besøg hos Lise i dag - slap nu af, en masse inspiration, jeg fik med derfra - nu ved jeg præcis, hvordan mit kommende badeværelse skal se ud - og jeg har fået så mange super gode ideer med derfra, at jeg er helt ked af, at påsken nu er slut, for den kunne sagtens gå med at komme igang med de mange projekter.
Vi havde et lille for-møde i dag, for vi skal planlægge loppe-købe-bytte-sælge-brugte loppefund-dag, i maj måned - det bliver så super hyggeligt. Så alle de ting, jeg har samlet sammen de sidste måneder skal med hjem til Lise så vi kan få byttet, solgt og købt - og alle dem, der gerne vil være med, er hermed inviteret. Vi griller nok lidt pølser eller laver vafler, så hyggeligt skal det nok blive. Lise skal starte egen brugskunst og loppefundsbutik op i nærmeste fremtid - og jeg godt afsløre at det virkelig er lækre ting, hun har! De er hentet over flere år på loppemarkeder rundt om i Danmark og Sverige og på gamle svenske gårde og slotte. Namme nam, siger jeg bare. Desuden er hun forhandler af Vakre Hjem, og det må jeg tilstå, at hun i hvert fald også selv har! Vi blev slet ikke færdige med at snakke, så det må vi gøre igen snart i nærmeste fremtid.

Hvis du skulle have lyst til at være med til vores loppe-dag, hvad enten du også har ting, du gerne vil have solgt eller byttet til andet, så skriv på dette indlæg - husk mail eller tlf oplysninger - så skal jeg nok give besked, så snart vi har en fast dato for vores lille hyggedag-

3 kommentarer:

Sussi sagde ...

Orv, sikke en flot hylde, kunne også være i drivhuset (jeg har ikke mere plads indenfor :-) )

Inge - Viva Italia sagde ...

Hejsa..... Jeg tror jeg kender Lise - Hvis hun bor i Dronninglund og har en hund, der hedder Ludvig ???

Huset i Hou sagde ...

Hej Inge - jo, det er vist lige præcis den samme Lise, vi snakker om :-)