søndag den 21. juni 2009


Ja så er hun her igen. Der er sket en del (igen) siden sidst. Simon jobber nu fra København, så der er en del omstilling jeg lige skal vænne mig til. Han skulle springe til hurtigt . han fik jobbet torsdag og skulle møde ind mandag morgen i Parken (ja ja... den med FCK... he he) , hvor han laver strøm. Så der skulle lige findes bolig, transport, pakkes, mentalt omstilles, snakkes igennem og kysses en del inden søndag aften kom og jeg skulle køre hjem fra København alene. Vi har fundet en rigtig hyggelig B&B som han fast bor på søndag til torsdag. Jeg er glad for at jeg tog med derover og lige så det hele - og han skulle jo også liiige have sin elskede cykel - nu med ny lås - med, så vi valgte at tage turen derover sammen. Vi fandt en rigtig hyggelig cafe nær Parken, hvor vi spiste frokost - og så kørte vi ellers turen Parken - Amager Strandpark tur/retur omkring 7 gange. Simon har virkelig et smadret kompas inde i hovedet, så han er ret ringe til at finde rundt - men til sidst var det ved at sidde fast :-)

Den lille bed&breakfast er ejet af en meget karismatisk mand, som med det samme fik Simon - og jeg meget velkomne. Han snakker super meget!! Simon og kokken, der er gammel bokser faldt også i hak lige med det samme. Det er så rart at vide, at han er ok og omgivet af ganske ok mennesker, når han nu ikke kommer hjem hver dag :-)


Simon var ret bekymret for om haven nu vil blive passet når han nu ikke var der. Sidste år lagde vi et kæmpe arbejde i at omlægge, rykke op og plante, så han ville være ked af at skulle komme hjem til en jungle. Og nu hvor jeg liiige har 289 m2, der skal holdes indenfor også, fik han et bekymret blik. Men sådan skal det ikke være - jeg har simpelthen slået græs og luget så jeg var lige ved at besvime! Jeg har plantet og sået og nusset så meget at hans bekymring blev gjort totalt til skamme - HÆ!! Så det var noget af en overrasket Simon jeg fik hjem i torsdag. Sådan noget får den helt store rødstrømpe op i mig!

Derudover er der plantet georginer om, løvemund i potter, digitalis, gladiolus, en plante jeg ikke ved hvad hedder, men som er fin, frøkenhat, pragtsnerler, cosmea og delphinum. Så nu skal der vist bare vedligeholdes og nusses for resten af sommeren.

Jeg har dog en lille plan om at samle krydderurterne i et stort bed og så malet træværk og havemøbler i denne uge - ny overraskelse hver uge.

Nu tror jeg dog lige at mine yndlingsbloggere skal have et par besøg - jeg har jo været væl aaaalt for længe, så der skal lige samles op og følges med på ny. Rigtig god søndag!

9 kommentarer:

Karen sagde ...

Dejligt at have dig tilbage.
Der var 2 damer der traskede af med hele 3 af de der store kar i dag. Tæt på jeg ikke fik mit ene....og manden havde lige fortalt mig at han kun havde de 4 der var med og sandsynligvis ikke fik flere ind.
Men man ved jo aldrig....der kan jo være andre der har dem også.

Karen

Piskeriset sagde ...

Du har da rigtig haft travlt! Men du glemte at slå et smut forbi og få par boller med, nu du var i nabolaget ;-)

Skal han arbejde i Kbh. i lang tid?

Kirsten sagde ...

Tror da lige, at der sker noget i det lille hjem ;-))

Godt du har fået ham sendt ordentligt afsted - så tror jeg også, du har mere ro i sindet...

Vi kvinder kan altså godt klare os - selvom du sikkert knokler, for at nå det hele ;-))

Madame sagde ...

Dejlig at du er tilbage - og sikke en omvæltning for jer, at Simon nu arbejder i København. Jeg håber, at I finder ind i en ny rytme, hvor livet leves fredag, lørdag og søndag.
Rigtig god mandag til dig ;)

Anette sagde ...

Dejligt du er tilbage. Det er en noget anderledes hverdag når Simon kun er hjemme i week-enden men jeg håber i finder jer tilrette med det. God mandag.

Mrs Cakeaholic sagde ...

Hold da op hvor er du aktiv...Gid jeg kunne få lidt af den energi...Jeg har så mange planer, men når ikke en brøkdel af dem :-)
Dejligt du er tilbage på bloggen igen :-)

Frau Putz sagde ...

Hold da op! Så kan jeg godt forstå, at du ikke har haft tid til at blogge :o)

Det der med rødstrømpen kender jeg godt. "Jeg skal faneme bevise, at jeg godt kan selv!"...
Det overraskende er jo ind imellem, at vi kan meget mere, end vi selv gik rundt og troede! Hårdt presset, altså, for det er jo ind imellem også ganske praktisk at kunne sige "Det kan jeg ikke... Jeg sætter mig lige ind og strikker..."
God arbejdslyst - og nyd sommervejret!
KH
FP

Pernille på 1. sagde ...

Godt at se at du er tilbage igen, men der har da godt nok også lige været noget at se til.

Dejligt at han har fundet et sted at bo hvor han kan lide at være, det lyder også rigtig dejlig.

Jeres have må være ganske skøn med alt det I har plantet

Knus og dejlig mandag aften

Det gule hus sagde ...

Uha jeg forstår du ikke har haft tid til at blogge. Sejt gået