torsdag den 4. juni 2009

Jeg er her endnu...


Jeg har bare hamrende travlt og er meget lidt hjemme i denne uge. Pinsen drønede bare afsted - og har været helt fantastisk med lækkert vejr og selskab af de bedste mennesker jeg kender. Jeg forsøger at læse lid med hos dem jeg har på min læseliste, men kommentarer har jeg desværre ikke været for flittig med at lave - det kommer igen, det lover jeg :-)


Vi er stærkt underbemandede på job og i perioder sidder vi en på pinden, hvor der ellers skulle sidde fem, så jeg sover meget tungt om natten.


Min far fylder 50 i morgen - ja, på fars dag - og denne dag har han også bryllupsdag - min far er meget distræt, så det er med at samle mærkedagene.... hi hi.

Vi glæder os meget til i morgen - og der er lavet overraskelser til ham... hæ hæ! Opindeligt ville han ikek holde noget, for han er typen, der ikke vil gøre et væsen ud af noget - han ville hellere til cykelløb i Norge. Men hvis vi da havde lyst til at komem forbi, ville han bare deltage i et mindre tættere på. Ja ja.... I sidste uge ringede han mig så op: ØØØøh.... jeg holder forresten en lilel grillfest alligevel...-Gider du bage lidt? Ja, det vil jeg da gerne - til hvor mange... Ja ææhmn.... 60??


Det er en far-classic!

Ja, men det bliver super hyggeligt - og mon ikke han får lidt røg for det lille stunt?


I går var jeg med MissMuffin til chokoladekursus - det var super hyggeligt - slap af, jeg havde kvalme da jeg kom hjem - jeg har ikke engang smagt det færdige produkt! Kurset blev holdt på den lokale tekniske skole - eller Tech College, som det er omdøbt til - og vi fik også bagerne kager med hjem - til stor fryd for Simon, der faktisk om morgenen havde proklameret at han synes der var langt mellem snapsene, når det kommer til købt bagerbrød. derfor er vi også begyndt at bage selv - når jeg altså har tid... Suk! -og jeg skal nok få lagt billeder ind af de fine ting vi lavede i chokolade i går - fx de trøfler i hvis chokolade og Grand Marnier, som Miss Muffin og jeg lavede.


Jeg lover, jeg kommer stærkt tilbage - kan I have en rigtig god weekend - og tak jeres kommentarer!

12 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Det var da godt nok mange lige at skulle bage til.

Kender godt til situationen med bare at have alt for travlt på jobbet.

Håber I får en dejlig fødselsdag.
Knus

Anette sagde ...

Sikke en tjans med "lige" at bage til 60 :D Tillykke med din fars runde dag i morgen - god fornøjelse og god week-end til dig.

Piskeriset sagde ...

Haha - hvor er din far sød :-)
Men i det mindste ringede han i god tid!

Håber I får en god fødselsdag i morgen - jeg skal også til fødselsdag der hos en ven, og det bliver bare så hyggeligt at se hende igen :-)

Mette Lykke sagde ...

Du har da lynende travlt, med kager og chokolade, fødselsdag og ikke at forglemme arbejde x3

Kirsten sagde ...

Tillykke med din far... smart at samle alle mærkedage... ;-))

Fru E sagde ...

En lille grillfest, han har da humor :o)))

Tillykke med din far.

Hanne's verden sagde ...

Haha... fedt stunt din far der lavede. Lige at bage til 60 mennesker. Det må I vist lige drille ham lidt med.

Ha' en god forlænget weekend. Det lyder til, at du kan bruge nogle fridage.

Jeg læste om jeres chokoladekursus hos Miss Muffin og jeg blev lidt misundelig. Det lyder virkeligt lækkert.
Kh Hanne

MetteSofie sagde ...

Dejligt du er tilbage :)

Madame sagde ...

Pyha, godt at du ikke er blevet væk :o)

Et stort tillykke med din far, jeg håber, I havde en dejlig fødselsdag.

Og rigtig god søndag!

Det gule hus sagde ...

JA JA JA jeg kender det. Og netop derfor er jeg så god til at sige til andre at de skal huske at passe godt på sig selv.

Samtal från min trädgård sagde ...

Jisses. 60 personer, så gälder det om at komme i gang, ikke ligge på den lade side, med det lange ben foran og hvad man ellers kan sige!
Chokolade er lidt specielt, var på en chokolade smage test for et par år siden og fik fortalt, at hvis man spiste mere end 45-60 gram, så ville man få symptom lignende tömmermänd. Vi spiste noget i retningen af 240 gram og havde det forfärdeligt dagen efter, men det var godt imens.

Karen sagde ...

Alt for travlt. Sådan en uge har jeg haft de sidste par stykker og denne med. Til gengæld har det været REN afslapning at have week end.
SÅ velkommen tilbage når travlheden lægger sig.
Vi glæder os!

Karen