mandag den 29. juni 2009

Sikn dajli da d r i da!

Jeg har bare haft den mest fantastiske weekend! Sikke et overskud man kan få efter det. Simon kom hjem i torsdag, og vi hyggede på et tæppe ude i haven - og lavede den store kryds og tværs - helt uden snyd! Fredag gik vi et par lange ture og endte om aftenen i en have længere nede ad vejen, og blev budt på marsmallows mellem mariekiks. Det var så hyggeligt med bål og hyggelig snak. Simon har tidligere arbejdet sammen med manden i huset og senere kom der besøg af endnu en tidligere kollega i haven. Så der blev grinet, fremvist akrobatik, fortalt røverhistorier og bagt snobrød til den store guldmedalje.
Lørdag var vi om dagen til nonfirmation - en lidt forsinket en af slagsen. Jeg skal her undlade at dele min mening om den slags her, men blot fortælle at det var en super hyggelig dag, med lækkert vejr og godt selskab.
Om aftenen da vi kom hjem gik vi en tur ned til havnen og fik en lækker is - ishuset er endelig åbnet, og selvom rasmus Klump i Hals laver rigtig god is, kan det altså ikke slå den is man kan få i ishuset på Hou havn. Den jordbæris de har dér er bare så lækker og frisk. Lakridsisen indeholder både salmiakstriber og lakridsstykker, så det trak i os for at komme derhen. Vaflerne er hjemmelavet, og lidt tykkere end andre steder. - Og så blev der fundet en ny yndlingsis, som jeg aldrig har hørt om før: champagnetrøffel. Det er simpelthen bare en lækker is - umiddelbart skulle man tro, at man her snakker om en sorbet, men det er det ikke - jeg kan klart anbefale en tur ned til vores hyggelige ishus!
Da vi kom hjem tændte Simon alle lanternene i haven, fandt tæpper og rosévin frem og så sad vi og snakkede om alt mellem himmel og jord til kl 03. Vi hørte musik fra 80erne, 90erne og så har jeg et blødt punkt for Steppeulvene og rødemor, så de blev ogsåhevet frem. Al musikken fik os til at snakke om de ting, som de enkelte numre minder os os, så vi kom vidt omkring - og så måtte vi lige finde en flaske rom, så roséen slap op. Søndag var vi en tur ved stranden med hundedamerne. det var en blandet fornøjelse. Andrea, som er sort, kunne godt se en fordel ved at blive kølet af i vandet, men Frida var ikke videre begrejstet for at blive våd. Da Andrea så indhalerede 2 l saltvand fordi der skulle fanges krabber og strandskaller, var det tid til en pause.


De er hemed døbt søpølsen og hundestejlen. :-)
Simon løftede Frida op, så hun lige kunne få en pause, for hun var ikke så vild med vandet, men ville jo gerne følges med os - hun fortsatte med at svømme i luften, da hun sad på Simons arm. De er altså spøjse, de to hundedamer.
Hvordan har din weekend været?16 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Hvor lyder det bare skønt, sikke en dejlig weekend!
Hundene er da vist et kapitel for sig selv, jeg ser billedet for mig, da hun svømmer videre på armen, sikkert fordi hun har været pladdervåd, og vandet var der jo.
Jeg kan godt forstå, at du føler dig som "ny".
knus
Vibeke

Pernille på 1. sagde ...

Det lyder som om i har haft en rigtig skøn weekend.

Vaflene fra Hou Havn lyder skønne !

Skøn musiknat i har haft, da jeg læste dit indlæg kom jeg til at tænke på at dem har jeg haft rigtig mange af med Thomas.

Hugo ville godt have været med på den svømmetur.

Knus og dejlig dag

Huset i Hou sagde ...

Vibeke - ja, man får et helt lager af overskud efter sådan en weekend. Jeg er stadig helt høj, og har sommerfugle i maven.

Pernille - Skulle du en dag komme forbi vil jeg med garanti gerne give en is nede på havnen :-) - og Hugo skal være meget velkommen til at svømme med hundedamerne. Vi har meget lækkert og børne/hundevenligt vand her i Hou.
Må jeg være så fræk at spørge hvem thomas er?

Mette Lykke sagde ...

Det er da en skøn weekend i har haft sammen, med nærvær og kærlighed.. Det oser ud af skærmen og ud i min stue.. Skønt..

Piskeriset sagde ...

Sikke en dejlig beretning! Vi havde også en skøn weekend - lørdag havde vi gæster og søndag var vi selv inviteret til brunch. Der var også tid til afslapning i solen og få vasket lidt tøj, så det føltes lidt som at have en fleredages minisommerferie - skønt!

Jeg har også en svaghed for lakridsis, så jeg bliver helt lækkersulten af din beskrivelse :-)

MissMuffin sagde ...

Skønne billeder af de 2 tøser. Jeg havde alligevel ikke troet de var sån nogle vandhunde:)
Emma vil også gerne med ned at dyppes en dag- så kan jeg nemlig li får smagt den der champagnetrøffel, den lyder lige som noget for mig:)

Det gule hus sagde ...

Åhh hvor i har hygget. det giver en masse fornyet energi - og så fik jeg også fornøjelse af dit varme, glade indlæg - 2 fluer med et smæk. Tak

Huset i Hou sagde ...

Mette - det var vist én lang weekend (der alligevel endte for hurtogt) fyldt med kærlighed - selvom vi har været sammen i 10 år, kan jeg slet ikke være mere forelsket i ham - stadigvæk :-)

Piskeris - lakridsis er bare SÅ godt - min søster får altid en is med lakridskugler med softice oveni - og så lakridssauce på toppen - og det kan man nemlig få i Hou!
MissMuffin - det er vist kun Andrea der er det lidt i det små - fordi der var så varmt - Frida er slet ikke så vild med det, men svømmer med ud - man skal jo ikke have ødelagt frisuren :-)
Emma skal være velkommen - og syrenen står der endnu :-)

Huset i Hou sagde ...

Det gule hus: Mange tak for de meget søde ord. Vi har simpelthen haft den bedste weekend - det bliver svært at leve op til i denne uge :-)

Kirsten sagde ...

Det lyder da som en fantastisk weekend, i der har haft... skønt...

Ja, jeg har to cairn-terrier, vandhunde, efter det der står i bøgerne... men tror desværre ikke, at mine hunde har læst den bog. For vand, er bestemt ikke noget man bader i, men drikker ;-))

Anette sagde ...

Det lyder som en pragtfuld week-end. Hvor ser hundedamerne dog søde ud der i vandet :P
Hm - vi bor da ikke så langt fra Hou - måske skulle vi køre forbi en dag ..... God aften til dig.

Linda sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Linda sagde ...

Hvor er de altså kære de små hundedamer, der ude i vandet :)
Gode fotos!

MetteSofie sagde ...

Det er vist det, man kalder ægte kvalitetstid, i har haft sammen i weekenden.. Lyder skønt! Det burde alle have tid til indimellem :)

Samtal från min trädgård sagde ...

Hvilken weekend du har haft, godt at I forstår at nyde det, når I er adskilt i ugen.
Kig ind på min blog, så har du en award at hente.

Klidmosteren sagde ...

Ih, det lyder som en superdejlig weekend! Nu må dine batterier være blevet ladet godt op.

De hundedamer se altså så kære :-)

Knus
Malou