onsdag den 15. juli 2009


I går var jeg inviteret med til tøsehygge (hedder det damehygge??) længere nede ad vejen. Planen var, at hvis man havde gang i noget kreativt, skulle man tage det med - så var der garanteret hygge og godt selskab - hvem siger nej til det? Jeg er jo -i Hou definitionen- stadig ny og tilflytter, selvom jeg nu snart har boet her i 2 år, så muligheden for at møde mennesker fra området var jo oplagt. Det blev en knald hyggelig aften. Damerne der var der i går laver sådan nogle fine kort, til fødselsdage, konfirmationer og ligende. Jeg har aldrig set så fine kort som dem de laver! Min mors moster laver også sådan nogle, men de er meget mormor agtige i 'en frisk farve'. Disse var med lavendler, smukke farver, der passer sammen - jeg fik bare lyst til at købe det hele. Samtidig gik snakken meget lystigt, og vi kom igennem meget vigtige og tunge emner som for eksempel hvordan en knorr sauce kan redde én fra meget, hvis man ikke ellers kan lave sauce (mig, for eksempel), hvordan man laver højbede ud af jernbanesveller, hvor de bedste steder med nye kartofler, bær og blomster findes - se selv billedet, - jeg er meget tilfreds. Jeg fik ikke strikket så meget, men til gengæld var jeg rigtig god til at spise M&Ms og kigge på de fine ting de andre lavede. Jeg kom sent hjem - med nye venner, inspiration, viden og hygge i lommen - dejligt.

12 kommentarer:

Irene sagde ...

Lyder til at I har haft en rigtig dejlig aften:-)

Kirsten sagde ...

Det lyder da som en rigtig hyggelig aften... og ja, man kan være ny tilflyttet i mange år ;-)

Pernille på 1. sagde ...

Det er da hyggeligt med sådan noget socialt samvær hvor man får lidt inspiration.
Ja Knorr har redddet mange situationer i de danske hjem. :)
Knus

Signe sagde ...

Hvor lyder det bare superhyggeligt - og det er altid godt at møde nye mennesker, hvor man har en fælles interesse :-)

Anette sagde ...

Det lyder som en hyggelig aften med naboerne. Godt at få lært folk at kende og få en god snak om alt muligt :D

Losarinas mor sagde ...

KvindeKomsammen - måske :-)
Godt , der er sådanne mennesker, der stabler sådanne ting på benene! En rigtig god måde at mødes på :-)

Madame sagde ...

Det lyder meget, meget hyggeligt og sjovt. Det er godt at kende nogle, der bor i nærheden - det tror jeg, I kan få meget glæde af :-)

Fru E sagde ...

Det er en rigtig god ide, at samles med nogle på den måde. Vi er selv tilflyttere, godt nok på 10. år, hvoraf de 4 år er i denne her by. Måske skulle man selv starte noget op....

Det lyder bare så hyggeligt :o)

Mette Thrysøe sagde ...

De er så skønne sådanne aftener! Jeg kommer selv i Strikkecafé her i Hals, på Husflidsskolen. Der bliver strikket meget, ja. Men andre emner fylder jo ligeså meget, og sådan skal det være! :)
Jeg har boet i Hals i over 10 år nu - og er stadig tilflytter :) Så jeg kender det godt :)

Mette Lykke sagde ...

Det er dejligt at have et nær netværk..Og det lyder helt sikkert somom, de er nogle herlige kvinder du har omkring dig..

Den grønne pige: sagde ...

Hejsa :-) Det er altså altid så dejligt, at læse din blog :-) Blir i godt humør... Ha en dejlig weekend. Knus fra mig

Nina sagde ...

Sikke en hyggelig aften - det er smaddervigtigt at lære ens naboer at kende, når man flytter til et nyt sted, og det lyder somom, det er måden at gøre det på :o)