onsdag den 8. juli 2009

Lidt af hvert... fra ugens gæst... host

Ude i Aalborg Lufthavn (som faktisk ligger i Nørresundby) står dette skilt - vi går forbi det hver søndag, når Simon skal afsted med Cimber. Jeg synes bare, det er så fint et skilt: Nu er der allerede gået en uge mere, og jeg skal hente ham i morgen efter en tur på job - det bliver så skønt! Jeg når vist lige en tur i Netto inden - og så kan jeg lige få bilen vasket (slap af, hvor har jeg bare et spændende liv... :-)) Jeg vil bare gerne have ordnet alt det kedelige til han kommer hjem, så jeg ikke skal bruge en masse krudt på det når han nu endelig er her. SDidste weekend var nu også super hyggelig - vi nød det gode vejr og saltvandet og hyggelig snak over hækkene nede ad vejen. Lørdag var jeg på job, og da vi kom hjem var vi nede at få en dukkert og så grillede vi. Vi fik spontant besøg af et vennepar, og det betyder jo en tur på havnen for at bevise, at vi rent faktisk har de bedste is i landsdelen. Vi fik snakket en masse på terrassen og lanterne blev tændt - Simon er rigtig god til at hygge - jeg glemmer dem altid. Vi hørte Micheal Jackson og snakken kom meget vidt omkring, mens stjernerne blev tændt på himlen. Da jeg vågnede sent søndag formiddag var dette resterne af det meget hyggelige besøg:
Vi fik ryddet til side og så gik turen ned til min mor. Jeg har arvet nogle gamle møbler, som skulle med hjem - heriblandt en fin gammel bananformet sofa, som oprindeligt er fra Dronninglund Hotel - efter en opfrisker er den pæn som ny igen! Et dejligt projekt her til efteråret - billeder kommer senere. Jeg har også arvet en gammel lav men dyb skænk, som skal ind i kontoret, så jeg kan få styr på ringbind, mapper, plasticchartek og ligende. Min egen lille 'genbrugsversion' af et arkivsystem. Skænken skal dog liiiige have en klat maling, så det skal jeg igang med i næste uge. Når Simon og jeg står op har vi en lille morgentradition - en latte i hånden, og så skal vi lige rundt i haven og se, hvad der måske er skudt op af jorden, sprunget ud og vokset. De næste billeder er måske ikke så interessante, men jeg har valgt at sætte dem på, så jeg næste år kan huske, hvornår de forskellige ting kan findes i haven. Her er en af mine to hortensiabuske - jeg gav den 'farv mig blå' sidste efterår, og det var egentlig meningen af man også skal gøre det om foråret, men jeg har bevidst undladt det, så jeg kan få forskellige farver af hortensia. De er i løbet af ugen sprunget mere ud og er nu kæmpe store i forhold til de her billeder. Jeg elsker bare hortensia.

Mine ærteblomster som vokser op af det nye læhegn er også godt med - selvom jeg har høstet godt af dem til en stor blandet buket til en af naboerne, er der stadig masser tilbage. Det er utroligt, så glad jeg er blevet for at have have - mon der bor en lille borgerdyr inde i alle?


Stokroserne er efterhånden også godt med - jeg havde bare håbet, at jeg havde flere farver. Dte er blevet til denne lyserøde, som dominerer bedet og så en pang-pink. Der er dog kommet en enkelt lilla også - og så venter jeg spændt på, om den sorte skulle springe ud i år også, men jeg tvivler, for den blev plantet sent sidste år. Jeg har også en creme de cassis, men den kommer nok også først næste år - nu går jagten ind på at finde nogen der har gule, hvide og røde, som man kan få frø af - og så selvfølgelig dobbelte i enhver afskygning.Sidste oktober fik jeg en historisk rose af min søster i fødselsdagsgave, og jeg havde egentlig regnet med at jeg fik den sat for sent, men den har allerede flere roser, som er sprunget ud - desværre er de kun smukke i et par dage, inden de visner hen eller bliver slatne. Ingrid bergman roserne er også godt med, og har i år meget store hoveder.
I dag er jeg bare fuldkommen smadret, så der går ikke længe inden jeg hopper en tur i duschen og så ind i seng i fosterstilling - jeg trænger sådan til at hvile ørerne. Måske lokker en tur i blogland senere - .jeg er jo frygtelig bagud - jeg er opmærksom på at jeg er blevet tagged flere gange - jeg har ikke glemt eller valgt at overse det - jeg skal nok få dem udfyldt og sendt videre - super hyggelig idé. - og tak for tag'ningen:-)


11 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Den stokrose jeg fik af dig til kolonihaven er desværre helt død:(
Herhjemme har vi mørk rød, pink, lyserød og creme der blomstre lystigt, så du kan altid komme og ta frø her- hvis du altså selv ved hvordan man gør:)

Ps: Hvornår skal vi lige ud og stjæle det dr skilt:)

Huset i Hou sagde ...

Stokrose? Det var cosmeaer... hi hi

Jeg er totalt godt til at hapse frø, så jeg kommer til efteråret... he he

Skiltet står desværre ude midt i det hele, men jeg ville klart gerne eje det!

Mrs Cakeaholic sagde ...

Sikke smukke blomster du har i din have, og ja, du har ret, næste år kan vi kikke på vores blog og se hvor langt fremme blomsterne nu er :-)

Madame sagde ...

Tak for den skønne rundtur i din have, hvor er den fin! Jeg forsøgte mig med stokroser sidste år, men de er ikke kommet op i år - stokroser er noget af det smukkeste.

Dejligt at du er her igen :O)

Anette sagde ...

Dejlig have i har - det er nogle skønne billeder. Synes godtnok mine ærteblomster lader vente på sig i forhold til dine. God week-end sammen med din mand ;-)

Kirsten sagde ...

Sikke en hyggelig blomstertur, rundt i jeres have. Hvor har i mange smukke blomster...

MissMuffin sagde ...

Nej, du havde altså også en spand med en stokrose med.. Cosmeaerne lever stadig- hvis de har overlevet det her møgvejr!

Du skal endeligt bar komme og tage. Der er sån en pink en, men en meget mørk midte, den er super flot!

Hmm. Ærgeligt. Det ellers bar et fint skilt:)

Tina kristine sagde ...

Ja det skilt er da et most at eje..;0)og fine blomster. det er første gang i år jeg ser ærteblomster blomstre så meget, de er bare så kønne

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er det bare herligt det skilt. det kan da lige få en til at trække på smilebåndet.
Det må være boltet godt fast, for det er da sådan et man godt kunne komme til at have hængende... griner

Hvor lyde det fedt med de møbler du har overtaget, de skal nok blive fine.

Knus og dejlig aften

Signe sagde ...

Hej Pia
Send mig lige en mail på signeulletv ed 2gmail.com, så vi kan aftale et tidspunkt - vil jo gerne forberede lidt til du kommer :-)

Nina sagde ...

Det gode ved at blogge er, at man godt kan være lidt fraværende i perioder, alle dem der kikker med løber som regel ingen steder, og vupti, pludselig er man tilbage igen - dejligt med turen rundt i din have. Meget smukke blomster. Og sikke et skønt skilt i lufthavnen. Jeg kan godt forstå, at det betyder noget særligt for jer!