fredag den 3. juli 2009

Sol, sand, strand og vand......


Jeg havde helt sommerfugle i maven, da jeg hentede Simon i lufthavnen i går. Sidste weekend var bare så super dejlig, så forventningerne til denne har været høje - vi har det bare så rart og hyggeligt sammen. I går var ikke nogen undtagelse. Det er måske et lidt underligt billede, men det var det første jeg så i morges, da jeg vågnede. Da vi kom hjem i går slog vi havepavillonen op, og lavede en lille hacienda dér, med myggenet,. Vi hængte lanterne op i træer, buske og rundt om pavillonen - og så overnattede vi ude i haven - det er bare dejligt at sove i den friske luft! Når mørket falder på og dete eneste lys man har er de mange lanterne virker haven(som ellers vist ville blive kategoriseret som en alm. parcelhave) helt magisk. Vi snakkede, hørte musik og hyggede bare helt igennem.

I dag har været en lille smule hektisk. Simon er blevet headhuntet til et firma, der er en skarp konkurrent til det firma jeg arbejder for, så han var en tur inde til jobsamtale - så måske er han snart hjemme igen. Det er Simons forhenværende chef der havde fået en henvendelse, fordi de søgte en dygtig elektriker, og da der i Simons tidligere firma er foretaget finanskrisebegrundede nedskæringer, henvendte firmaet sig hertil for at høre, hvilken af deres elektrikere der var dygtig - og så nævnte de Simon - jeg er bare så stolt på hans vegne. efter samtalen kørte vi direkte hjem til Hou igen, for Inde i Aalborg midtby koger der bare. Vi fik lige et besøg af min mor da vi kom hjem, så hun indtog hængesofaen og vi drak lidt danskvand inden hun igen skulle videre.

Så hoppede Simon og jeg i vandet - det var bare så lækkert! En is med champagnetrøffel fik vi bagefter - og nu skal der tændes op i grillen. Jeg er så glad for mit liv!


Senere bliver det nok til endnu en tur ned til vandet med hundedamerne inden jeg skal tidligt i seng - der er arbejdsdag i morgen, desværre - men i morgen aften har Simon afsløret at der er en overraskelse - jeg er så spændt.


Kan i have en rigtig god aften!

11 kommentarer:

Signe sagde ...

Hvor lyder det bare dejligt - både at sove i haven, bade, spise is og have det rart med sin elskede!
Hav en skøn weekend :-)

Vibeke sagde ...

Hvor lyder det pragtfuld, det må have været en oplevelse, at sove i haven, dejligt og at I hygger jer, håber weekenden fortsætter lige så skønt.
Knus
Vibeke

Kirsten sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt... sådan at overnatte i haven ;-)

Nina sagde ...

Jeg kan sandelig godt forstå at du er glad for dit liv. For sådan som du beskriver det, lyder det jo bare så dejligt. Og så kan jeg forresten også genkende meget af det du beskriver fra parcelhuskvarteret. Vores hæk er også meget grimmere end alle de andre - ja, nogen vil måske sige hele haven :o)

Huset i Hou sagde ...

Signe - tak skal du have! Jeg har vist heller ikke haft ret meget at kunne klage over - måske liige at den står på job i dag - men jeg tager revanche senere :-)

Vibeke+ Kirsten - det var bare så hyggeligt - man sover bare så godt i den friske luft :-)

Nina - ja, den er virkelig fæl vores hæk, men i næste weekend har vi aftalt, at så må vi prøve at få rettet op på den der hæk :-)

Madame sagde ...

Det lyder rigtig dejligt, at I sov ude i haciendaen - jeg elsker også at sove ude, men det er længe siden, jeg har prøvet. Men vinduet står på vid gab om natten i denne tid, og så kan jeg følge med hos fuglene, der vågner allerede klokken 3 :-)
Ha' en dejlig aften, når du kommer hjem fra job :O)

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er det da en smart ting I har sovet under, det giver jo en lyst til at prøve det samme.

Jeg er sikker på at jeres weekend bliver lige så god som den sidste.
Kan godt forstå at du er stolt af Simon, det har du også god grund til at være :)

Tak for din søde kommentar på min blog.

Knus

Losarinas mor sagde ...

" Jeg er så glad for mit liv " - den blogger må jeg kende mere til :-)

Manna sagde ...

Soveværelse under åben himmel, det lyder simpelthen godt, men da er jeg en pivskid

Anette sagde ...

Det lyder skønt - at sove udendørs. Håber i får en god søndag.

Signe sagde ...

Hej Pia
Er med familien i Hou fra den 20. og 14 dage frem - har du lyst til at få en kop kaffe?