onsdag den 22. juli 2009

De sidste to aftener er blevet brugt sammen med en af naboerne på vejen. Som jeg i et indlæg for laaaang tid siden skrev, har jeg en del møbler, som skal have en lag maling - og oprindeligt skulle det vist have været et påskeprojekt, men det blev bare aldrig. Vi kom til at snakke om alle de ting, man bare aldrig når, og blev så enige om at sætte os sammen og få malet de møbler! Så det har vi nu gjrot. Jeg er langt fra færdig, men er kommet godt igang. Så nu skal det dælme gøres færdigt. Der er blevet slebet, grundet, snakket, drukket kaffe, hørt Tina Dickow ad libitum og hygget igennem. Jeg er spændt på at se, hvad simon siger til de færdigmalede møbler. Mine hænder er blevet helt smadret, for jeg var så dum at male med oliebaseret mailing uden handsker, så der er blevet lige vel rigeligt af det her:


Jeg har brugt handrescue fra The Body Shop, som ellers kan redde de fleste belastninger man udsætter hænderne for, og det har da også hjulpet, men er ikke helt i orden endnu, så hvis der e rnogen, der har gode tricks til bløde hænder, er de mere end velkomne.

8 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Det er nu skønt at få gjort noget ved projekter, der har rumsteret i tankerne i lang tid :-)

Efter sigende skulle Elizabeth Arden Eight Hour cream være helt fantastisk - jeg har desværre ikke selv prøvet den, men kun hørt godt om cremen.

God bedring til hænderne :-)

Pernille på 1. sagde ...

Dejligt at du har fået gjort noget ved dine projekter.
Som piskeriset skriver så kan Elizabeth redde alt, jeg har den altid, det er lidt sjovt hun lavede den til sine heste, fordi de tit havde sår.

Nå, men ellers kan du prøve det her. Du tager nogle bomuldshandsker og ligger i en skål med olivenolie så de bliver gennemvædet, derefter tager du dem på 1 times tid.

Håber du får fine hænder igen :)

Knus

Anette sagde ...

Sikke travlt du har haft. Håber du kan finde noget creme der kan hjælpe dine hænder til at blive bløde.

Losarinas mor sagde ...

Sikke en nabo ! Hvor er det skønt I kan slå jer sammen og få has på nogle kedlige opgaver, der så bliver til gode oplevelser :-)

Madame sagde ...

Det er flot, at du har været så flittig og dejligt, at det var sammen med en nabo! Så er det 'lissom' lidt sjovere at få has på gamle projekter.

Jeg håber, du får hænderne fine og bløde igen med et af rådene fra pigerne herover :-)

Nina sagde ...

Eight Hour Creme har altid været en del af husapoteket her hos os - men den er sej, meget fedtet sådan lidt vaselineagtig bare mere sej og fedtet, så vi bruger den pletvis. Jeg tror måske, det bliver for meget til en hel hånd eller to. Men kan du holde hænderne i ro en stund er det sikkert godt.
Men dejligt at møblerne blev færdige :o)

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder da simpelthen som en ypperlig idé at slå sig sammen for at få noget gjort. En gang i mellem behöver man et skub bagi, ikke for idéernes skyld, men for at få noget färdigt.
Til händerne vil jeg anbefale den gode gammeldags Helosansalve hver aften når du går i seng, den reder det meste: händer, födder, mundvige, röde näser etc.

Landliv sagde ...

Jeg skulle male kontoret i påsken... men det er ikke ferdig enda! Godt å høre at også andre er bittelitt trege ;-)

Skal gå løs på det igjen, så herlig når det endelig er ferdig!