fredag den 13. november 2009

Babyklar?? moi???


Jeg havde egentlig besluttet mig for at beherske mig og vente nogle måneder inden jeg skulle starte på at samle babyudstyr - men det gik galt. Kan man i det hele taget blive klar nok? Jeg håber ikke det ender med at jeg bliver en af dem der til sidst ligger i fosterstilling i ren stress over alt det der skal ordnes og købes. Derfor havde jeg bestemt at der ikke skal indrettes børneværelse før engang i maj. Alligevel var jeg lidt rundt at snuse på www for bare liiige at få et indtryk af, hvad de der ting koster. - Er i klar over hvad en puslekommode i laminat(!!!!!) koster? Det er jo fuldstændigt vildt! Jeg nægter bare at give i omkredsen af 3000 kr. for en portion laminat. Så jeg snusede lidt rundt. Egentlig var min ide at finde en robust og solid kommode og så få tilskåret en topplade dertil. Så skal jeg jo bare lige finde en, som passer i højden og bredden. Vi har snakket om at vi nok er nødt til at få et bord der er ret bredt, for nu er det ikk elige højde jeg har mest af, så det der med at sætte hylder og og så skal række ind over bordet vil nok ikke blive en succes. Derfor skulle bordet være bredt, så tingene kan stå ved siden af. Jeg fandt så en puslekommode, som er håndlavet af en snedker der havde fået tvillinger - til 250 kr - og så er det massivt træ og superfint med udsæringer og det hele :-). Så vi smuttede en tur til Gudumholm i går og hentede 'dyret. Det er bare så fint. Det er i mørkt træ, men med en omgang hvid maling skal det nok blive en succes. Ja, man har et standpunkt til man tager et nyt - men mon ikke der går lidt tid før der kommer mere babyhalløj her på matriklen.

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Åh, tillykke med at du er gravid - hvor er det dejligt og spændende! Ja, udstyr koster en bondegård, så det gælder om at være kreativ, som du har været her :-)

Fru E sagde ...

Synes det er naturligt, at lysten til at undersøge er der når man nu venter en skøn spire.

Der er virkelig mange muligheder inden for indretning, men i bund og grund handler det om, hvad man er til :-) Vi købte en stor 1*1,5 meter bordplade der blev hængt op på væggen med sådan nogle hvide metalbøjler. Så var den i rigtig højde, der var plads til alt på bordet og så kunne der stå en kommode med tøj under :o)

God jagt. Glæder mig til at følge dig.

Søhesten sagde ...

Jeg tror aldrig, man bliver helt baby-klar, før den lille er ude. Men et puslebord skal man da ha, og ja hvor er de bare latterligt dyre! Vi har købt det meste udstyr brugt og sparet mange penge. Og så møder man en masse flinke mennesker, når man tager ud og henter sagerne :-)
Held og lykke med det hele!!

Pia sagde ...

Ikea er en god, noget billigere og de fleste af deres babyting godkendt forretning. Ved det fra kusinen som blev lettere "hysterisk". Alt skulle helst være godkendt på en eller anden måde. Bare en idé og forresten - TILLYKKE til jer begge.

Samtal från min trädgård sagde ...

Dejligt med et böllefrö! Og det der med priser, ja inden du får set dig om er du/I mere end fattige, så det gälder om at köbe brugt, men fint, eller at tänke alternativt og falde over ting, som var tänkt for noget helt andet og så kunne bruge det til babyen.
Jeg gläder mig til at fölge din vej til målet!

Annette sagde ...

Nej, hvor skønt. Tillykke med at du er gravid.
Jeg har hørt fra min datter, at man let kan købe sig fattig i babymøblement. Hernede gør man i hele møbelserier så alt passer sammen og det koster en halv jetjager.
Rigtig meget held og lykke

Nina sagde ...

Tusinde gange til lykke med graviditeten.

Jeg forstår dine overvejelser vedr. udstyr. For os gik der nærmest en sport i at finde de billigste ting.

Bl.a. fandt vi en forretning i Ålborg, hvor de havde specialiseret sig i at tage gamle barnevogne ind og istandsætte dem til ukendelighed for til sidst at sælge dem for en slik. Jeg kan måske finde adressen, hvis det stadig eksistere, hvis du er interesseret.

Puslebordet hos os var en vidunderlig gammel kommode og en plade med kant ovenpå, som mand og svigerfar snedkererede i skøn forening. Det fungerede fint med en god puslepude ovenpå.

Rigtig meget held og lykke med det hele - det ser ud til, at du har ekspertisen lige ved hånden herinde ;o)

Det gule hus sagde ...

Ja en kæmpe højt tillykke med din graviditet herfra også. Selvfølgelig er du klar når tiden nærmer sig - kvinders redebygge instenkt arbejder på højdetryk, helt uden du selv bemærker det :-)
Din kreativitet skal nok hjælpe dig, så du ikke skal af med en hel bondegård.
P.s du skulle have set min mand, da jeg jublede højt over dit indlæg: "er det en du kender?"
- han bliver aldrig helt dus med det her bloggeri. :-)