søndag den 8. november 2009


I går holdt Simon og jeg forsinket fødselsdag for familien. Vi har fødselsdag med en uges mellemrum, så vi holder altid én stor fødselsdag. I går havde vi så 17 mand til morgenmad. Vi havde lavet et langbord i den ene ende af stuen, så det ikke blev sådan noget med at skulle sidde i forskellige rum - heldigvis har vi en stor stue. Simon havde lavet 'rygesalon' i vores udestue, så hans svigermor ikke skulle fryse om måsen, når nikotintrangen skulle passes. De har en aftale om at stoppe med at ryge til nytår - og hvis en af dem starter igen, skal den anden have 1000 kr. Det var en super hyggelig fødselsdag - med en masse gode gaver. Senere kiggede der også nogle venner forbi og i aftes havde vi filmaften med Peter og Susanne, som bor i Århus. De skal til 80 års fødselsdag i dag, så de greb chancen og kom tidligere, så vi kunne ses. Alt i alt en super dejlig dag. I dag skal gå med afslapning, en smule vasketøj - og sp har jeg en Sex and The City box, som er blevet svigtet på det sidste. Jeg regner med at lokke hundedamerne og Simon med i skoven senere - og så skal der ses Forbrydelsen - og nye afsnit af Bonderøven i aften!

Hvad bruger i søndagen på?

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Lyder da som den dejligste fødselsdag :-)
Jeg glæder mig til Bonderøven ! :-)
Elsker simpelthen de programmer !

Kirsten sagde ...

Dejligt, at få to fødselsdage godt overstået ;-)

Søndag her i hjemmet, er ind i mellem sådan en "rodet" dag. Det jeg ikke nåede i går, skal nåes i dag osv. ;-)

Karen sagde ...

Tak for hilsen på bloggen.
Hvor ærgerligt jeg ikke nåede at se dig i butikken. Håber det lykkes en anden gang.

Glæder mig vildt til bonderøven. Har gået og spurgt efter om det da ikke snart var igen....selv vores piger elsker det program, så ærgerligt det først kommer kl. 21 nu.

Karen

Nina sagde ...

hils nu Simon og si tusind mange tak for den hyggelige rygelounge... Synes jeg bliver noget forkælet nede hos jer... Dejligt..

Mette Lykke sagde ...

Tillykke til jer begge deroppe i Hou.