torsdag den 19. november 2009


På mit arbejde tilbydes gravide vejledning og træning - de kalder det yogafuzion og fysiofuzion. Det betyder, at man som gravid hver uge mødes med de andre gravide på arbejdspladsen og træner, vedligeholder og får råd og vejledning. Samtidig er der tilknyttet psykolog, fysioterapeut, akupunktør, kraniosakralterapeut, kostvejleder,jordemoder, personlig træner og en massør. Jeg var afsted første gang i går - det er ganske enkelt en super godt koncept. Ved at tilbyde den service, er der sket et fald fra 50% fravær hos gravide til under 5% - det er da til at føle og mærke på. Man bliver super glad - og bare det at vide, at der er nogen, man altid kan spørge - ud over lægen - er meget betryggende, synes jeg. Jeg var inde til en personlig samtale, hvor der tages udgangspunkt i et større spørgeskema, som jeg på forhånd har udfyldt - herved afdækkes de behov, som konsulenten mener jeg har. Jeg skal derfor - udover de obligatoriske aftaler med jordemoder, scanning, og læge - nu også mødes med en kostvejleder, en akupunktør, en massør og en zoneterapeut. Jeg bliver helt stresset af alle de aftaler. Men hvis det på forhånd kan afhjælpe kommende gener og mindske sygefravær, er det ok med mig - selvom det lyder en smule voldsomt i mine ører, med alle de konsulenter :-)

6 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Ja det lyder godt nok voldsomt, men jeg syntes, at det er et flot tilbud at give de gravide på en arbejdsplads, det tror jeg ikke findes ret mange steder.
Knus
Vibeke

Piskeriset sagde ...

Det er da et flot initiativ fra arbejdspladsens side! Thumbs up :-)

Losarinas mor sagde ...

Det er fornemt at du har de muligheder. Men lad være med at bruge det, hvis du bliver stresset over de mange aftaler :-)

Nille sagde ...

Jeg synes nu, at det lyder som, at en graviditet efterhånden er en kronisk sygdom. Nyd det - lyt til krop... det har man gjort i titusinder af år uden problemer ;-)

Det er naturen - og ikke en fremmed mystisk sygdom!

2300happiiiness sagde ...

Tillykke med graviditeten. Det lyder som en meget godt tilbud arbejdspladsen kommer med.

disa sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.