lørdag den 8. august 2009


Der sker i øjeblikket rigtig mange ting, som gør at jeg meget begrænset er på www i øjeblikket. Siden sidst har jeg været til blogkaffe-besøg hos Signe i hendes hyggelige sommerhus - sikke en dejlig familie hun har! Det var en super hyggelig eftermiddag, og selvom vi ikek kendte hinanden på forhånd, gled snakken nu alligevel. Hun er knald god til at bage og vi fik en peach melba kage med creme fraiche - møøøms!

I sidste uge var jeg på den mest fantastiske roadtrip med en af mine bedste kammerater. Simon skulle hentes i København torsdag og skulle have al sit happengut med retur - nu er hans storbyeventyr slut og vi skal nu være sammen hver dag igen - det er bare skønt. I tirsdags tog jeg så efter job til Århus ned til Michael, som jeg havde aftalt at overnatte hos inden vi sammen kørte mod København. Michael er ejer af den største portion selvironi og er samtidig den jeg kender, der er størst fan af kongehuset - og Matador. Da jeg trådte ind i lejligheden på Trøjborg, spillede han 'Kong Christian stod...' - så var stilen ligesom lagt for hele turen. Det har været tre 3 med non stop grin og fjolleri - men også med mange kulturhistoriske input - Michael er historielærer, forstås :-). Vi havde selvfølgelig en dug med, så vi kunne nyde en kop kaffe på en rasteplads på vejen derover -det har bare været så sjovt. Vi har været forbi Sømods Bolcher, som jeg klart kan anbefale hvis man er på tur i København. Amalienborg, Rosenborg, Marmorkirken, Københavns Domkirke, Roskilde Domkirke, Strøget, Nyhavn, i tivoli med Simon da han fik fri fra job og så var vi et smut i Malmö også inden vi igen om torsdagen skulle mødes med Simon - så fik vi lige en kanalrundfart, hvor både Simon og Michael fik en lur. Michael har gennemfotograferet vores tur og har på sin Facebookprofil lagt 80 billeder ind - og vi var afsted i to dage - jo jo - der mangler ikke beviser på vores tur... hi hi. I malmö skulle Michael, der er begejstret for alt, hvad der er svenk prøve sine evner for det svenske sprog af. Han er meget stor fan af Melodi grand Prix og har faktisk den danske hjemmeside for det internationale Melodi grand Prix, så det første han gør er at gå hen til en tilfældig svensker og siger 'Ursäkta - är ni Carola?'. Da hun så stod helt uforstående, gik vi videre, mens Michael mente, at de da i Sverige er ret dårlige til svensk, hvis ikke de kan forstå hans ellers åh så udmærkede udtale :-) Man må da sige, at han har humor. Inde i toget begyndte han med 'Redda Jobbe - död eller levande!'.

Det har simpelthen været den sjoveste tur!

Vi kunne desværre ikke få et værelse på den B&B hvor Simon bor, så Michael mente, at så skulle vi bo så centralt som muligt - og samtidig opleve et miljø der ligger langt fra hvad vi ellers er vant til, så han bookede et værelse midt i Istedgade - og det var klart en oplevelse at opleve det liv og den stemning der er der - det er langt fra noegt jeg oplever i Hou... hi hi.

Jeg har på turen cirka sovet 8.5 time, så weekenden blev brugt til at få sovet og slappet af - og et lille besøg hos svigermor, der gav aftensmad. Denne uge har været meget fortravlet, for ferien i min afdeling er stadig ikke afviklet, så vi er stadig ret pressede.

I dag skal jeg efter endt arbejde hjem og pilel alle køkkenlåger ned - de skal sprøjtemales i næste uge, så jeg glæder mig sådan til et nyt -gammelt- køkken.
Hav en fantastisk lørdag - jeg kommer ihvert fald til at nyde min! :-)

7 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sikke en fantasisk tur I har været på :-)

Piskeriset sagde ...

Skøn tur - og godt selskab! Åh, Jobbe-serien kan jeg godt huske - jeg fnisede ret meget, da jeg nåede til den del i dit indlæg! :-D

Hav en dejlig lørdag!

Vibeke sagde ...

Det lyder som en pragtfuld tur!
I øvrigt dejligt at se et indlæg fra dig igen.
Mkh. Vibeke

Kirsten sagde ...

Hold da op - sikke en tur dig og din kammerat har været på. Skønt med gode venner... ;-)

Dejligt, at høre fra dig igen...

Anette sagde ...

Sikke en tur i har haft :P God søndag. Dejligt at høre lidt nyt fra dig.

Samtal från min trädgård sagde ...

Hvilket selskab at have! Jeg ville gerne have väret med, grin og fnisen kan man aldrig få for meget af!

Signe sagde ...

Tak for rosen - jeg syntes også det var hyggeligt at møde dig :-)