søndag den 23. maj 2010

En dejlig pinse


Puha... Havefester to aftener i træk er lige lidt mere end hvad jeg kan kapere efter et par arbejdsdage i haven. Faktisk sov jeg helt til 09.30 i dag. Dagen i dag står også på havefest, men dog i dagtimerne, så chancen for at komme i seng i ordentlig tid er ret stor. Efter jeg er blevet gravid, kan jeg mærke, at det er meget vigtig for mig at vide, hvornår der næste gang er mulighed for en lille lur. Heldigvis kan en 30 min lur tage det værste, og så er jeg klar igen.
Vi skal nå lidt rengøring og tøjvask i dag inden havefesten på Skovgaards Raaling, som er en virkelig hyggelig restaurant her i Hou. De har fast tradition for at åbne op til pinsen med musik, kolde øl fra Fur og lækker mad. har været af sted tidligere, og skal bestemt af sted i dag også. Raalingen er simpelthen så super hyggelig og har den mest stemningsfulde romantiske gamle have, man kan tænke sig. Min mors mand har hjulpet til med at renovere og tilbygge til den originale bygning og har heldigvis formået at gøre det i samme stil, så det hele hænger super godt sammen.
Kommer du engang forbi Hou, vil jeg helt klart anbefale dig at hoppe forbi Skovgaard Raaling - det er helt klart besøget værd.

1 kommentar:

Kirsten sagde ...

Der ligger en award til dig ovre hos mig, håber du vil lege med ;-)