onsdag den 12. maj 2010

Hva Zsååå, er i friiiiskeeeeeeee?


Jeg har været til Zumba. Det var virkelig sjovt! Måske især med det selskab jeg var af sted med - de gav den virkelig gas! Instruktøren var i fuldt -originalt- Zumbadress OG headset, som hun brugte flittigt! Desuden kørte hun med 120 km i timen i de 90 minutter vi svedte i salen. Vi var dælme også mange, så jeg tror, Zumba er kommet for at blive. Der var alle slags typer - lige fra hende der var med til introen i lørdags og allerede havde investeret originalt Zumbatøj og stod helt oppe foran pejlet og allerede kunne al musikken udenad til mormor på 60, der lige skulle have taget sig af dansehåndtagene. Vi skulle være 74 og deriblandt en enkelt mand.
'Er jeg den ENESTE med farmorar'm?? - Hva siger i ?? jar ka æk hør' jer??? Ska vi gør' noed ve'em??? Det var lidt sjovt at se en kvinde med så lokal dialekt i fuldt dress og headset :-)
Ej, det var en rigtig god oplevelse og jeg er allerede hooked - jeg skal nok bare lige over de der fitness peptalks der kommer under vejs - og jeg skal helt sikkert af sted igen på onsdag :-)

5 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Hvor lyder det skønt, jeg bliver helt misunderlig, men min gigt vil nok skabe sig vildt og inderligt, hvis jeg forsøgte mig, men - hvor jeg lyst til at prøve!
Knus
Vibeke

MissMuffin sagde ...

Lyder skideskægt:)
Så bliver det måske en lille latindanser eller ballarina der kommer ud af din mave til december:)
Er det i Dronninglund?
Dianna snakkede nemlig om, at der er startet hold i Hjallerup, men interessen var så overvældende, at der skulle starte hold i Dronninglund ogaå...

Huset i Hou sagde ...

Vibeke - Det er simpelthen også bare super sjovt - jeg skal nok bare lige komme mig over de der peptalk-klicheer der er med de der overfriske instruktører med deres headsets :-)
Sabina - Nej det er godt nok i VesterHassing - der er også rigtig mange hold - men heldigvis laver de bare flere hold, hvis der er flere, der vil være med - det er det gode ved at bo på landet ;-) Det med babyen sagde Simon også - høresansen er i hvert fald udviklet nu, så det kan da være, at den lille ælling allerede har afluret trinene :-) Går Dianna også til Zumba?

MissMuffin sagde ...

Hun går i det der Butterfly i Brønderslev med nogle kollegaer og de har så snakket om, at de også ville prøve Zumba for at lave noget engang imellem hvor der var lidt mere gang i..

Huset i Hou sagde ...

Det kan virkelig også anbefales! Det er super sjovt -selvom jeg lignede en roterende spastiker det meste af tiden - jeg må ikke hoppe så når de gjorde det stod jeg sådan lidt og steppede istedet. Det føles næsten ikke engang som træning, men man kan mærke at man alligevel kommer hele vejen rundt om alle muskler, så det er bare super.