lørdag den 26. juni 2010

En perfekt dag...

I dag har vi haft en superdejlig dag. det startede faktisk med en længere jagt på en reservedel til plæneklipperen, som gjorde, at vi endte i Almas. Bagefter snusede vi i Bauhaus efter nogle fliser, som vi vidste vidste var på tilbud. Derefter gik turen til Ikea, hvor der blev købt basics ind; servietter, stearinlys, fyrfadslys, opvaskebørster, toiletbørste osv. Desuden fandt jeg et super godt tilbud på krukker ud til terrassen, så det var en god tur - desuden var der ikke proppet i butikken, hvilket gjorde, at vi ikke fræsede igennem det hele. Der blev købt ind på hjemvejen - og så var det tid til en lille fiesta med lur i solen, mens vi lyttede ti Mads& Monopolet podcast.
Da vi var noget nær kogt, cyklede vi til vandet med hundedamerne - det var en blandet fornøjelse. De nød at blive kølet af, men det der våde noget var alligevel ikke det fedeste de har prøvet. Da vi kom hjem stod den på bad for hundedamerne i haven - heller ikke en fed fornøjelse for dem, men alligevel var det rart at sidde i det lunkne vand og blive nusset i bløde håndklæder bagefter.Nu står den på afslapning og en aftentur i haven - dejligt. Det har været en lang dag.

Hvad har du lavet i dag?

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud :-)
Vandet er utrolig flot, hvor er den henne?
Vi har brugt dagen på at lave træstakit i haven som så skal bejdses sort ligesom vores nye terrasse. Det bliver skønt så haven er lukket helt af for hundene! Ellers er vi bare hjemme, med den bette kan vi jo ikke rigtig gå hjemmefra før om lidt tid.
Er dine hunde egentlig lige gamle?
Knus fra mig

Huset i Hou sagde ...

Hej Line - ja, vandet er super lækkert lige i øjeblikket. Det er her i Hou - så det kan klart anbefales :-) Kommer du forbi med din yndige hund engang ved lejlighed, så skriv endelig - så skal jeg nok vise dig hvilken af vores to badestrande, der er bedst :-)
Det lyder da som et super sommerprojekt i har gang i - jeg har set billederne på din blog - hvor er den lækker!
Frida, vores røde hund er år og Andrea er 2, så helt lige gamle er de ikke - vi synes det var rigeligt at anskaffe en hund ad gangen - dog har der aldrig været tvivl om, at vi ville have to, for de har utrolig stor glæde af hinanden.

Anonym sagde ...

Det lyder bare til at have været en super lørdag!

I lørdags var ungerne og jeg ved nogle dejlige venner som vi hyggede med hele dagen! ü Livet er rigt med mange gode venner!

Glæder mig til at vi flytter tæt på havet, så vi os lige kan smutte ned og soppe/bade! Nu er der under to uger til!

Kh Sanna

Huset i Hou sagde ...

Ih,.. Sanna det bliver da hyggeligt :-)

Anonym sagde ...

Tænkt nok at det var dine hunde:-) smiler. Jeg bor ikke langt fra jer,og vi har hilst på hinanden en gang i sommers:-) jeg googlet byen Hou, så kom din hunde billede frem. Rigtig fed hjemme side:-) Mvh Kat.

Huset i Hou sagde ...

Hej Kat - Ej hvor sjovt! Kom da endelig forbi engang - Hou er jo ikke den største by i verden :-)

Anonym sagde ...

Nej Hou er ikke særlig stor, og jeg er fra kbh, så jeg kender virkelig ikke nogen her oppe, så det kunne være hyggeligt at have nogen og snakke med som bor tæt på :-)Jeg snakket med dig og din kæreste en gang, og jeg havde min hvalp med, som Andrea ikke var så glade for, hehe. Vi bor i gården lig efter stark:-)mig min kæreste og vores 4 børn:-) Synetes altså at det er mega sjovt at finde dig på nettet. Verden er lille

Huset i Hou sagde ...

Ja, jeg kan godt huske dig - der er vist ret stor forskel på København og Hou... hi hi - du skal være velkommen :-)

Anonym sagde ...

:-) Ja men det må find ud af. I er også mere end velkommen, og rigtig godt nytår til jer :-)ps: har også Fb hvis det er; Katia Inkinen