lørdag den 5. juni 2010


I dag skal vi vist - igen- være hjemme. Det er ok for mig - det er her jeg helst vil være for tiden. Faktisk burde jeg være på vej til fødselsdag - min far fylder nemlig år i dag. Det er ret smart, at han lige har fødselsdag på fars dag. - Men manden er ikke hjemme - han er nemlig taget til Norge for at deltage i et cykelløb på 240 km. Ret sejt, når man er i 50erne. Ja, han bliver rost på bloggen i dag - nok mest fordi jeg i sidste uge kom til at sige ' ja, nu er du jo altså også ved at være gammel - du ER jo ikke helt ung mere...' - hov. Der blev lidt for stile i den anden ende af røret - så forsøgte jeg at redde mig ud af det med ' ja, du er da i hvert fald midaldrene....????' Så fægtede Simon med både arme og ben for at få mig til at tie stille... ja - dén kan man vist ikke redde sig ud af... Nogle gange skal man vist bare lægge sig ned før man kommer til skade....
Tillykke med de mange år, far!

3 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

*fnis*
Jeg synes da, at det var en fin redning. Men supersejt gået med cykelturen - det er godt gået!

Håber I nyder vejret i haven :-)

Iben Riis sagde ...

Tillykke med farmand, og ja, flot- det tar´jeg hatten af for :)
Håber at du har det godt.
Iben.

Huset i Hou sagde ...

Piskeris - jeg prøvede i hvert fald, men det er nok de færreste, der synes det er fedt at blive kaldt både gammel og midaldrene..... host.

Iben - tak skal du have - ja, jeg er også lidt spændt på, hvordan han har det i dag. Det går ok - jeg er stadig ret ked, men får heldigvis den hjælp der skal til. :-)