søndag den 29. marts 2009

Læse-lyttehest?


Jeg læser en del- eller, det vil sige, at det i øjeblikket og i et godt stykke tid har været sådan ,at jeg ikke rigtigt kan samle mig om at sidde stille med en bog. Jeg har derfor både købt lydbog og bog. Lydbogen bruger jeg, når jeg for eksempel gør rent, ikke kan sove eller i bilen, så får jeg fulgt med i nye udgivelser, selvom jeg også laver andre ting samtidigt. Jeg kom til at kigge på min bogreol. De sidste mange gange, jeg har investeret i bøger og lydbøger, har det været krimi eller havebøger. jeg kan blive helt ked af det, når den slutter - heldigvis kan jeg tage bogen frem igen på et senere tidspunkt og læse den igen med samme fornøjelse. Der er bøger, jeg finder frem hvert år til jul, det er ofte klassikere, der skal læses, men eksempelvis påske og sommer står for mig som krimisæson. Hvad læser du?

12 kommentarer:

Garn Moster sagde ...

hej
Jeg læser også en del og i samme genre som du , Ken Follet , Steven King er nogle af mine foretrukne. Lydbøger er super , bruger det selv meget på arbejde.
God søndag

Mette Lykke sagde ...

Jeg elsker lydbøger...
Og som du siger kan man lave andre ting samtidigt..
Jeg har lige købt Tyskerungen af Camilla L... Men nu vi se om jeg kan koncentrere mig om at læse den..
God søndag i Hou, fra Ærø

Pernille på 1. sagde ...

Ja de bøger kunne lige så godt været taget ud af min bogreol :)
Jeg har aldrig prøvet lydbøger har dog tænkt over det mange gange.
Jeg elsker også kogebøger og inspirationsbøger, jeg læser rigtig meget, men glædes også over bøger med fede billeder.
Knus herfra

Huset i Hou sagde ...

Jeg har også lidt kogebøger, men finder tit opskrifterne online. Ja, krimi er bare så super. Jeg vil også have fat i Läckbergs nye. Boligbøger har jeg også en del af, men det er lang tid siden, de har været nede af hylden. Jeg tænker, de måske kommer ud i min udestue, når den er gjort sommerklar. Så kan jeg sidde med dem derude i sommeregn.

ProletarSuperstar sagde ...

Hejsa!
Hyggelig blog du har her - jeg elsker sådan noget everyday stuff!

Og så lurede jeg lige hvor du kommer fra. Nu er jeg selv kbh'er, for tiden bosat i Odense, men kommer forholdvis ofte i Nordjylland, da en del af både min egen, samt kærestens familie stammer derfra. Så forrige sommer drønede jeg fra Lyngsaa mod Asaa ca firs gange for at fange det der mejeri åbent, men det lykkedes ikke. Så tog vi i stedet på den der gård, hvor der bor en hollænder der laver hjemmelavet is - slurp!
Jeg kunne nok ikke bo der, men det er et superskønt område af Danmark!

irina /Alex sagde ...

Heia og 1000 takk fr at du vil følge min blogg !!

jeg elsker også å lese !!

men har perioder der jeg virkelig leser mye.
Ha en herlig uke !!

klem fra Irina

Madame sagde ...

Jeg synes, det er en god idé, at du også hører lydbøger! Så kan man slå to fluer med ét smæk og gøre noget andet samtidig. Jeg får hørt en masse litteratur på mit job som lydtekniker - og hjemme er jeg en hund efter biografier og erindringer :O)
Ha' en dejlig mandag!

Huset i Hou sagde ...

Proletarsuperstar - mange tak skal du have. Faktisk er jeg fra Asaa, og kan fortælle, at de dér har et ganske glimrende familiedrevet mejeri - kommer du i området en anden gang, skal jeg gerne give en lille rundvisning. Ja, det er et ganske lækkert lille område, vi har heroppe - jeg har selv forsvoret at skulle slå mig ned her, men sådan endte det :-)

Irina/Alex -bøger er bare en super god ting.
Madame- lydbøger er bare så lækkert - som at få læst historie, da man var barn. Biografier læser jeg tit i efteråret. Underligt, at der sådan er læsesæson, men sådan er det :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder da dejligt med to fluer i et smäk, få lavet noget og läst en bog samtidigt.

Anonym sagde ...

De bøger kunne være taget ud af min bogreol, har selv lige læst den nye med Camilla Läckberg, og den er ligeså god som de andre.

Jeg har faktisk aldrig benyttet en lydbog, er lidt bange for at jeg ikke får koncentreret mig 100% om bogen, når jeg ikke selv læser den.

Lavendel sagde ...

Jeg læser lidt af det samme som dig i øjeblikket - koncentrationen er ikke til klassikere - havebøger ææælsker jeg, har et ton af dem. Men har aldrig rigtigt udforsket lydbogen, jeg tror jeg er lidt bange for ikke at kunne li´stemmen, der læser - og så er det hele jo ødelagt!! forstår I mig?

Huset i Hou sagde ...

Ja... jeg kan godt se hvad du mener, men jeg synes faktisk, at forlagene er gode til at vælge personer med yderst behagelig stemme, så er der en ren fornøjelse.
Mine havebøger er også fundet frem i dag! Der er bare så dejligt vejr!