søndag den 22. marts 2009

Uldtotterne


Nu er det vist ved at være på tide, at jeg præsenterer mine to hunde. Eller.. to små hunde... de vejer nemlig tilsammen hele 6 kilo. Selvom de er små, fylder de en del - både i personligheden og i mit hjerte. Vi har 289 m2 hus, og disse to madammer evner at fylde dem alle. Især om formiddagen, hvor der bliver leget til den store guldmedalje. Så går den vilde jagt gennem huset, og da Andrea er hurtigst, og Frida er ældst, lyder der tit hvin gennem huset, når Frida ikke helt kan følge med - de kunne sikkert lejes ud til det danske curlinglandshold, for det lyder cirka på samme måde... wee weee weeeee.
Andrea er sort og fylder snart et år. Hun er en vagtsom lille dame, men meget kærlig og hengiven. Hun er ikke så vild med overraskelser og er rædselsslagen for støvsugeren. Den behøver ikke engang være tændt. Hun er en ørn til at drible en fodbold ned gennem haven og sluger meget hurtigt sin mad.
Frida er et år ældre. Hun er meget rolig og meget kærlig. Hun gør sjældent - med mindre der er gæster på trapperne eller børnene på vejen cykler rundt. Hun har en sjov vane med at sutte i en bamse, når hun skal sove - nærmest diende, så jeg tror, det måske er fordi hun ikke har fået lov at die så meget ved sin mor. Hun kan finde på at luske med ned i soveværelset om aftenen og gemme sig under sengen, så hun tror, Simon ikke opdager, hun gerne vil putte med. -Hun får nu også lov at morgenputte under dynen, når han er kørt på arbejde om morgenen.

Damerne har været en tur med ude hos min far i dag. Da vi var færdige med vasketøj og almindelig oprydning spændte vi traileren efter bilen, for min far har en del fliser, han gerne vil af med. Imens Simon og min far fyldte traileren, snakkede jeg med min fars kone. De har en kat, der vejer næsten det samme som begge vores hunde tilsammen. Den var ikke helt tryg ved situatonen, men blev i sin kurv som er placeret højere end hundene kunne nå. Den fik sig vist en lur mere inden den skulle ud at fange mus - men den havde et øje på klem. Man ved jo aldrig med de to uldtotter. Nu er begge damer faldet omkuld på de fine patchworktæpper de fik til jul. det har været en lang, men dejlig dag. Vi skal vist alle begynde at tænke på at ramme høkassen... jeg skal dog liiige lidt rundt på nettet inden.

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Haha, det var virkelig sjovt at læse! Jeg er vild med dyr, og vi har to katte, som også er fyldt med narrestreger :O)

Ha' en dejlig mandag!

Garn Moster sagde ...

sikke søde hunde :-))
De er virkelig så små uldtotter, min veninde har lige fået pommer på 9 uger , den er bare mega kær og ikke større end en lille kattekilling.
god dag

Klidmoster sagde ...

Aj, sikke et par hjerteknusere :-)