mandag den 30. marts 2009

Påskeplaner


Når jeg engang i nærmeste fremtid får lidt mere overskud (og det er vel snart, ik?), så skal jeg have malet mine to mørke bogreoler. Sammen med den hvide i midten skal bagsiden inde bag bøgerne tapetseres med mønstret tapet. Der skal lige tilføjes en hylde i midten også. Jeg glæder mig til det færdige resultat. Billedet her er taget med kameraet i min mobil, for mit alm kamera driller stadig.

Jeg har for vane et give mine møbler navne, og engang restaurerede jeg et gammelt køkkenskab, der ellers havde levet sit liv i en gammel arbejderlejlighed i Aalborgs vestby. Det fik en ordentlig slibning og en omgang tyk og fed maling. Det blev også tapetseret og afleveret til min veninde i fødselsdagsgave. Det skulle anvendes som bogskab - og har altid heddet Viola. Det er længe siden jeg sidst har opfrisket et møbel, og jeg kan mærke, at jeg snart skal igang igen. En i vores tættere omgangskreds er supergod til at sprøjtemale, og jeg har efterhånden samlet en del ting sammen, som lige skal slibes, have grunder og så afsted. Mon ikke påsken bliver en god mulighed for at få lavet mange af de ting, som egentlig bare står og venter? Altså lige imellem de der frokoster og komsammener vi også glæder os til. Hvad skal I lave?

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det lyder da som nogle hyggelige planer du har for påsken... jeg skal have konfirmation for min yngste datter, søndagen efter påske. Så der er vist nok at gå i gang med... selvom jeg også rigtig godt kunne tænke mig, at gå i gang med både spraymaling og pensel...

God fornøjelse...

Vi får vel resultatet at se senere?

Madame sagde ...

Det lyder så dejligt, at du sætter reoler og køkkenskabe i stand. Der er ingen grund til altid at smide ud og købe nyt, når man kan få smukke og personlige ting ud af det med lidt knofedt og maling eler tapet. Jeg håber, du viser reolen frem, når du har givet den en skønhedsbehandling.
Vi skal til tre påskearrangementer, men jeg håber at få tid til også at få jord under neglene i haven :O)

MissMuffin sagde ...

Jeg skal besøge dig:)

Og så er der 2 fødselsdage, den flyttekasse der stadig ikke er pakket ud og forhåbenligt lidt kæreste-kvalitettid:)

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder da som en god idé og som et godt projekt for Påsken. Dejligt hvis man har nogen, som kan spröjtemale, så går det hurtigt, bliver jävnt og törrer også hurtigere.

Huset i Hou sagde ...

Kirsten - jo da, jeg skal nok indsætte nogle billeder :-)
Madame_ ja, der er næsten gået sport i at finde det så billigt som muligt - og helst så 'dødt' som muligt, og så give det liv igen.
Muffin - ja, det skal nok blive hyggeligt, og måske en is eller to?


Samtale - ja, det er virkelig så dejligt at have mulighed for at sprøjtemale - det gør processen lidt kortere.