torsdag den 28. maj 2009

Jeg gik søreme lige forkert...


Jeg skulle finde HH Garn i Nørresundby, men dér hvor jeg troede butikken lå, ligger nu Pigekammeret, så jeg kiggede ind, nu jeg alligevel var lost. Det er godt nok en hyggelig butik - og nu ved jeg hvor jeg skal købe interiør til mit dukkehus næste gang - hun er nemlig ganske rimelig med priserne. Udover små søde og fimsede nipsting er der også et lille udvalg af specialiteter på glas, sjove flasker og thé. En dag hvor jeg har bedre tid vil jeg klart derind igen. Jeg endte så i Vejgaard hos PP, der også sælger garn. Jeg skulle nemlig rekvirere mig en del bomuldsgarn - jeg vil lave små flippede håndklæder i bomuld. Jeg så på en anden blog en, der i en blog give away udlovede hjemmestrikekde håndklæder og jeg blev så forelsket. Dem, der blev vist på hjemmesiden var dog meget stilrene og i fine creme, sand og hørlignende farver. Jeg vil lave mine med pang og humor istedet. Jeg løb lidt tør i det sjal jeg havde gang i, fordi jeg havde vvalgt en meget tynd garnm der skulle strikkes på en pind 2.75, så det rykkede ikke så meget. Jeg skal lige have fundet noget andet garn så er jeg sikker på, at dte nok skal blive en succes med det sjal - senere. Indtil da vil jeg øve mig lidt mere i de grundlæggende teknikker, især perlestrik, som jeg synes er så smukt. jeg vælger bevist aalbrog midtby gra af flere årsager. Jeg hader at det skal være så dyrt at parkere, at man ydermere skal kæmpe for at finde en ledig plads. Desuden er jeg kørt lidt træt i designværkstedet, som jeg af flere årsager er en smule skuffet over - deres priser på Dropsgarn er i nogle tilfælde dyrere end de priser Drops selv lister på deres hjemmeside. Jeg synes heller ikke ekspeditionen i butikken er så serviceminded som man kunne ønske - måske fordi de er meget bevidste om, at de er den eneste garnforretning i byen. De nævner det ihvert fald næsten hver gang jeg har været derinde. Bevares, det er en lækker butik og man bliver nemt inspireret derinde, men jeg synes, jeg lige skal have en pause fra at komme derinde. - det var lige et lille surt opstød som jeg lige skulle have luftet... pyyyh.

Nu hvor jeg er tidligt hjemme vil jeg dog lige få ordnet et par af de ting jeg altid får dårlig samvittighed over ikke at nå til hverdag - og så vil jeg plukke en kæmpe omgang syrener så jeg kan sidde og snuse til dem i aften -uuuhmn...

Ja og så skal vi selvfølgelig prøve at cykle med hundedamerne igen.

4 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hmm jeg kunne heller ikke have ladet være med at gå forbi den butik :)

Små flippede håndklæder det lyder da som en god ide, og noget som jeg også kunne finde ud af at lave. Hvor så du dem ?
Kan du have en dejlig pinselørdag :)

Madame sagde ...

De små håndklæder lyder bare så søde! Jeg håber, du har haft en dejlig pinse - vejret har vi i hvert fald ikke kunnet klage over :O)

Samtal från min trädgård sagde ...

Serviceminded det skal de skam väre, ellers er det bare at lade väre med at handle.
Små håndkläder lyder som en rigtig god idé og i perlestrik, som er så fint.

Jane sagde ...

Åhh jeg elsker hjemmestrikkede håndklæder. Alle mine køkkenhåndklæder er hjemmestrikkede og i alle mulige farver. Lige nu er jeg ved at hækle gæstehåndklæder, er i gang med nr 2, de blir nu også fine.
Forøvrigt en dejlig blog du har :-)