mandag den 19. oktober 2009

Efterår


Jeg ved godt, det er lige tidligt nok at pive, men hold op, hvor er der blevet mørkt om morgenen. Det plejer slet ikke at komme bag på mig i samme grad som det har gjort i år. På den vej jeg benytter når jeg kører på arbejde står der rigtig mange børn, som skal med skolebussen. Jeg har de sidste mange morgener været rædselsslagen for at ramme dem, for mange af dem står lige rundt om et hjørne og næsten frygtløst langt ude på vejen. Måske man endda burde udlevere en refleksbrik og et lille foredrag om hvor farligt det er, når man ikke kan se, de står der. For når vi er ude på landet, er der jo ikke ligefrem gadelys.
I dag har Simon fri og han får besøg af en kammerat, der skal hjælpe med at få styr på det sidste i haven, inden vi kan lukke den ned for vinteren. Simon har hjulpet kammeraten i mange timer med diverse hjemme hos ham, så nu er det tid til at der skal laves lidt hos os. Jeg er spændt på at se, hvad de når.
Når jeg her fri skal jeg vist en tur forbi apoteket, for jeg er godt igang med at få ondt i halsen.
Ellers står den vist bare på vasketøj og andre huslige ting - ja, det er i den grad mandag i dag.

3 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Ja, du har helt ret! Min man har lige väret ude og se cyklerne efter for lys og reflexer, så det er mörkt nu. Vi har også haft fyrrefadslys tändt indendöre nogle gange, så nu gläder vi os til den rigtige sne kommer, vi har kun haft lidt blask indtil videre.

Helle sagde ...

Mørket er det værste ved den årstid vi nu er godt inde i. Egentlig kan jeg godt lide efteråret med hygge og stearinlys indendøre og godt ture i skoven. Men mørket har jeg det ikke godt med. Håber vi får noget sne senere på vinteren, det kan da lyse lidt op på det hele :-)

Charlotte sagde ...

Ja, det er godt nok MØRKT om morgenen nu! Kan godt forstå du er lidt bekymret for de kære skolebørn, som står der i mørket og venter på bussen. ...
Jeg synes det er ok det er mørkt, men jeg glæder mig altid til foråret når vi nærmer os dette. Dejligt at bo i et land med skiftende årstider.
Ønsker dig en god tirsdag.
Og kig gerne ind til mig:
www.herhosmig.blogspot.com

Hilsen Charlotte