tirsdag den 27. oktober 2009I dag har været en ret mærkelig dag. Da jeg mødte på job i morges, var der intet IT udstyr der virkede. Det betød at vi efter et par timer måtte flytte til andre adresser i firmaet - for efter 25 minutter at flytte retur - for der virkede det meste igen. Det er utroligt som negativ energi og semi-frustrationer kan sprede sig og smitte.
Jeg fik tiltusket mig en omgang afspadsering i den anledning, for det var begrænset mængde af arbejde jeg kunne udføre i dag. Desuden skulle jeg alligevel gå tidligt i dag for jeg skulle lige forbi lægen inden jeg igen ramte Hou. Jeg kunne så lige nå en eftermiddagslur inden lægebesøget så det var helt perfekt. Jeg tror det her vintertid rammer hårdere end ellers i år. Jeg har næsten jetlag :-)
Nu er jeg lige kommet hjem og trækker lige vejret igen inden jeg skal ud i køkkenet. Jeg har fødselsdag i morgen, så det betyder, at jeg lige skal nå at bage en kage, som jeg kan tage med på arbejde.

Jeg har forresten en tilståelse. Tidligere har jeg været meget glad for Boligliv, Isabellas og andre boligmagasiner. De er blevet skiftet ud med to andre. Det ene er Jeanne d'Arc Living, som ca udkommer hver anden måned. Det andet er Hendes Verden. Jeg ved ikke, om det er fordi 28 banker på min dør i morgen, men jeg synes faktisk, at der er en del meget brugbare elementer i bladet - mad, håndarbejde og bolig. Mange gange synes jeg faktisk, at Hendes Verden er flere km foran eksempelvis boligliv, som jeg lige holder en pause fra, fordi præmissen her ofte er løsninger, du bare kan købe dig til. Der er mange af de der 'Skab selv stilen'artikler, hvor du så lige får en shoppingguide(og god reklame for producenterne) - og så stopper det ligesom der. Jeg finder mange 'do it yourself'-vejledninger både til håndarbejde, bolig og andre kreative projekter - og det er nok det jeg søger i øjeblikket - vejledninger med frihed til kreativitet og personligt touch, istedet for en diktat af, hvad god smag er - og hvor man nu skal hen og straffe dankortet for at få den nye stil.
Det er ihvert fald sådan jeg har det i øjeblikket - det kan være det ændrer sig igen.Hurra for mit nye mormorblad :-)
Jeg ved godt der er en del i blogland, der er rigtig glade for eksempelvis Boligliv - fred være med det. Jeg synes bare jeg i øjeblikket ser mange af de samme ting måned efter måned - bare i nye farver og nyt layout. Så jeg ryster posen og tager en pause.
Indtil da hygger jeg med mormorblad, hjemmestrikkede sokker, Barnaby om lørdagen og stearinlys.
- og nu må jeg hellere få bagt den fødselsdagskage!

12 kommentarer:

Anette sagde ...

Jeg tilstår :P Så køber jeg også et mormorblad :P Jeg elsker Hendes Verden - det er en skøn blanding af diverse opskrifter og gode input til boligindretning, en masse vejledninger til lav-selv-ting. Det er da inspirerende. Tillykke med dagen i morgen :)

Susi Rydahl Sørensen sagde ...

Jeg er faktisk stoppet helt med at holde boligblade, syntes der er for mange reklamer.
Har selv holdt jeanne darch living, men syntes det hele ligner hinanden.
Det vi mangler er et sted hvor vi kan inspirere hinanden.
Prøvede på et tidspunkt at lave en hjemmeside, hvor alle kunne lægge deres ideer ind, men der var ikke ret mange der gjorde det.
Nu har jeg min Blog og den er jeg glad for, syntes jeg får en fin respons når jeg lægger ideer og billeder ud.
Og så syntes jeg det er fedt at sidde og kigge på alle de fine blog om bolig.
Håber du får en dejlig dag imorgen.
Mange hilsner fra Susi

Piskeriset sagde ...

Da jeg i sin tid flyttede hjemmefra (20 år gammel), kunne jeg kun forestille mig at abonnere på ét blad - Hendes Verden! Min mor har altid købt det, og jeg synes tit, der er mange brugbare ting i det, når jeg læser det hjemme hos hende. Jeg endte dog ikke med at abonnere på det, og det er faktisk først for et halvt år siden, at jeg begyndte at købe et madmagasin fast. men ja - Hendes Verden har lidt et gammelkone-image. Omvendt kan mange af de andre blade let blive overfladiske og 'se-hvor-mange-producenter-der-har-fedtet-for-os!'-artikler.

Annette sagde ...

Selv om jeg er mormor, så synes jeg også at Hendes verden var lidt kedelig. Men efter jeg fik foræret flere bæreposer af dem og fandt ud af, at der er alt deri og de slår diverse boligblade, så er det også blevet et af de blade som jeg altid køber når vi er hjemme.

Det gule hus sagde ...

Ok, jeg er med på mormor bladet - jeg er også noget ældre end dig, så det må være min undskyldning :-)
Jeg er ret enig med dig omkring bladets indhold som giver mig en masse inspiration.
Tillykke med dagen i morgen - jeg håber du får en hel elefantatisk føds´da.
Lis

Kirsten sagde ...

Læser Hendes Verden og Ude og Hjemme... men er så heldig, at jeg arver dem efter min mor hver uge... kunne næsten være mor til dig, så ok lidt mormor agtig er jeg vel ;-))

Rigtig god fødselsdag i morgen...

Villa Luftslottet sagde ...

Tenkte jeg bare ville stikke innom alle følger`ne mine idag, og ønske en riktig fin onsdag! Her har vi sol og deilig høstvær, det håper jeg du har også:)
Masse hilsen Villa Luftslottet - som er på sin lille følgerferd;)

Tina kristine sagde ...

jeg er fuldstændig landet på samme hylde... Og mormorblad er bare supert ;0)

Samtal från min trädgård sagde ...

Tillykke med födselsdagen, håber at du blev godt "begavet" og at kagen var god!
Jeg kan godt väre enig med dig i det om blade. Det er ligesådan i Sverige, så derfor er jeg også til en pause omkring det. Hendes Verden er slet ikke så dårligt endda, månge gode håndarbejdsopskrifter.

Manna sagde ...

Et forsinket tillykke med fødselsdagen.
Hendes Verden synes jeg er et rigtig dejligt blad. Min mor holdt det og jeg har gjort det, men stoppede for et års tid siden. Jeg læser bladet igennem hver uge på biblioteket, og er der noget som frister går turen til bladkiosken

Madame sagde ...

Et stort tillykke med fødselsdagen! Det er spændende, at blade kan undergå en forvandling og forny sig fra et slidt image. Jeg har ikke set Hendes Verden i et par år, men jeg får lyst til det nu, hvor du fortæller :-)

Pernille på 1. sagde ...

Dejligt at du har fundet et mormorblad som du hygger dig med :) der er jo tit rigtig mange gode ideer i de blade.

Ja jeg er jo Boligliv fan, og jeg køber det hver måned og syntes at jeg finder nye ting i det hver gang.

Knus og god weekend