tirsdag den 13. oktober 2009

Måneskinsarbejde


Simon og jeg stod ude i småregn i går aftes og plantede liguster. Måske skulle man tro, det ville være dødens pølse - og det var da heller ikke ligefrem varmt at stå der. Men det var super hyggeligt - vi fik snakket om en masse vigtige og også et par ligegyldige emner. Der var stjernehimmel og vi holdt pause, hvor vi skålede i appelsinjuice mens vi roste hinanden for at nå så langt så hurtigt. Det sidste skal sættes i dag, for til sidst var der så mørkt at vi ikke kunne se noget mere. Sådan er det når vi begge har fuldtidsjob - så kan det være nødvendigt at ordne sådanne ting på underlige tidspunkter. På den måde er det heldigt, at vi endnu ikke har børn endnu, for det ville kræve noget mere struktur og andre prioriteringer. Jeg fik også sat min skænk ind i kontoret i går, så nu skal der flyttes rundt på en masse møbler når jeg kommer hjem. Det bliver skønt, når vi når til weekenden, for så skulle de fleste ting være kommet på plads.

Rigtig god tirsdag

7 kommentarer:

Sarah sagde ...

Jeg elsker sådan noget, fornyelse og forandring ...mmmm... dejligt :) Tak fordi du har tilmeldt dig som fastlæser på min shop :D måske du kigger forbi min blog en dag ;)

Kirsten sagde ...

Hold op I er flittige ;-)

Mette Lykke sagde ...

Uha. i er så flittige at i må tage natten til hjælp..
Er det hækken på billede der er drømmen.
Smil fra Ærø.

Grith sagde ...

Sikke et arbejde... Men med børn kommer man nu også til at tage natten i brug ind i mellem. Og lige meget hvor struktureret man prøver at være går det tit galt med tiden...

Hvis billedet er drømmehækken så tager jeg hatten af for jer. Det må kræve en hel del arbejde.

Huset i Hou sagde ...

Sarah - jeg har allerede været inde at 'snage' lidt - super hyggelig blog :-)

Kirsten - vi arbejder i hvert fald en del på huset derhjemme i øjeblikket. Vi har sat en deadline, for ellers er jeg lig bange for at projekterne trækker alt for meget ud og vi så aldrig bliver helt færdige.

Mette - sådan er det jo, når vi begge arbejder fuld tid - og jeg også har weekendvagter ind i mellem - men ja, den får gas i Hou i øjeblikket. Hækken er vist liiige vel mormor for os, måske engang når jeg bliver ældre. Det her var bare et fint billede jeg lige fandt på nettet.

Grith -

Tina kristine sagde ...

Godt gået med aften arbejdet ;0) og ja tiden er en anden når man har fået barn/børn... Jeg når kun lige at pakke varer i shoppen når min dreng på 20 måneder er lagt i seng om aftenen, så er jeg osse færdig... (han bliver lagt kl. 20)Og jeg kan lige holde mig kørende til ved 21 tiden hi hi men det er jo osse super fedt at være mor

Losarinas mor sagde ...

Hvor er det skønt, at i stod ude i måneskinnet og skålende i Juice for veludført arbejde :-)