lørdag den 19. september 2009

8000 - here we come


Vi skal på tur i dag - det er dog Simon, der er bag rattet, for jeg er stadig en lille smule vissen i kanterne. Simon skal til herremiddag og jeg har udbyttet situationen og besøger min ven Michael imens. Jeg er spændt på hvad vi skal, for det lyder ikke til at vi skal blive på adresse på (eller hedder det 'i'??) Trøjborg. Lige inden tager vi lige en tur i Ikea, for der er nogle småting til køkkenet der lige skal med hjem. Det er rart når det praktiske kan kombineres med det fornøjelige.


Imens skal min lillesøster passe hundedamerne. Hun fylder 13 i næste uge, og glæder sig til en aften med chips og andet guf sammen med en rigtig sød veninde her i Hou. De skal lave hotdogs og gå ture - og så er deres laptops selvfølgelig med - for tænk, hvis man skulle gå en HEL aften uden www.

Det er bare så hyggeligt hun gider, for om lidt er hun så stor, at det hele er 'nederen' og resten pinligt. Der er redt op i gæsteværelset og jeg har gjort mig umage med at tænke over, hvad de to tøser skulle kunne få brug for.


Lige om lidt skal 'værtindegaven' til Michael pakkes ind - og fødselsdagsgaven til Peter. Så mangler jeg vist bare at stryge lidt inden vi er klar til at hente de to søde 'damer'. Frida og Andrea vil i hvert fald nyde, at der bliver fuld fart over feltet, så vi har jo nok to flade hundedamer i morgen - og det er vi jo nok også :-)


Kan i have en rigtig god lørdag.

6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det lyder da som en rigtig fin "fordeling", mand til herrefest, kvinde til vennehygge, hundedamerne får besøg ;-) dejligt din søster og veninde gider... og sikke en skøn storesøster du er, sådan, at tænke specielt over, hvad der vil gøre dem glade... har altid ønsket mig en søster... ;-))

Tine sagde ...

Lyder som en rigtig hyggelig weekend.
Jeg vinker til dig, når du er i Ikea.
Jeg bor ikke så langt fra Ikea og Trøjborg :-)

Fru E sagde ...

Århus er en fed by. Elsker at besøge den. Håber du får en skøn aften i Århus.

Mor i Stugan sagde ...

Hej!
Hoppas ni har haft en trevlig tripp till Århus , där har jag också kusin som bor, hennes farmor och farfar bodde i Hou.
Århus är en mysig stad.:)

Huset i Hou sagde ...

Kirsten - jeg er heller ikke helt utilfreds med fordelingen - og tak for de fine ord. Jeg forsøger da,for der er 15 år mellem min søster og jeg og det kan mange gange mærkes. For eksempel foreslog jeg hende at komme ud på en af de rigtig varme dag her i sommer sammen med en veninde, så kunne jeg lige sætte vandsprederen til - det havde de nemlig meget sjov ud af sidste år - men det var ikke lige sagen ' Ej, Pia, det er simpelhen så nederen et forslag! - men denne gang lader det til jeg alligevel kunne ramme plet. De har ihvert fald hygget sig.

Tine - ej, hvor hyggeligt, hvid der er andet seværdigt i området, modtager jeg gerne flere tipd :-)

Fru E - tak skal du have - det gjorde jeg ihvert fald.
Mor i stugan - tak tak - ja Århus er godt nok en meget venlig by - og hvor er det pudsigt hvor lille verden er - mon vi alle er i familie langt langt ude :-)

Anonym sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.