lørdag den 5. september 2009


Torsdag var en lang og dejlig dag. Efter arbejde var jeg et smut på biblioteket inden jeg mødtes med min søster. Jeg havde inviteret hende med til koncert med Lis Sørensen. Det var et arrangement Lions Club Aalborg havde arrangeret. En intimkoncert i Symfonien i Aalborg. Inden skulle vi lige et smut i Mandrup Poulsen Tapet, som også forhandler rigtig mange andre ting end tapeter. Blandt andet har de et meget fornuftigt udvalg af Rice produkter - og min søster har aldrig været derinde før, så det var en stor succes.

Da vi kom til Symfonien efter en hurtig omgang aftensmad, fik vi asti inden vi gik ind i salen - det er vi vist lige glade for. Der blev varmet op med opera sunget af studerende fra musikkonservatoriet. Det var ganske enkelt fantastisk! Det var min søsters første operakoncert, men jeg tror ikke det er den sidste. Det var bare så flot. Vi hørte en smule fra Don Giovanni, O Sole Mio, tavlebordsduetten fra Liden Kirsten og så lidt moderne 'Time to say goodbye'. Jeg har tidligere været til et par operakoncerter og hører det tit når jeg arbejder med møbler eller skriver - det er næsten som Cilit Bang for det mentale... hi hi. Jeg får bare lavet meget mere.


Bagefter kom Lis Sørensen på scenen. Dte var bare så super godt. Vi havde før koncerten snakket om hvor svært det ville blive at danse, når nu vi skulle sidde ned - vi blev enige om, at man godt måtte 'bobbe' lidt med, klappe og synge - og det gjorde vi. Mine hænder 'sang' helt da koncerten var slut, fordi vi klappede så meget.

Jeg var så imponeret over den måde hun bruger sin stemme på - det kommer ikke frem på samme måde på cd. Det var virkelig en god aften. Det var rigtig rart at være sammen med Tine og bare grine, snakke og hygge. Det sker vist alt for sjældent.


I går var jeg rigtig pylret. Jeg har fået hold i nakken og er vist ikke helt på toppen - jeg håber virkelig ikke den der svineinfluenza har ramt Hou. Jeg fravalgte at hoppe på sofaen, da jeg kom hjem og istedet fik vi sorteret en masse ting, i den ende af huset som vi sjældent bruger. Vi skal nemlig på genbrugspladsen i dag, så det var rart at få fyldt traileren på forhånd. Bagefter kaldte sofaen godt nok, og jeg kan godt mærke, at nakken er lidt mere øm i dag end i går.


I morgen har vi bryllupsdag, så det bliver spændende at se, hvad vi finder på. Jeg håber i hvert fald, at jeg har det bedre .


Rigtig god lørdag!

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Dejligt at hygge i gennem med et menneske man holder af. Håber du bliver frisk til bryllupsdagen - TILLYKKE :-)

Karen sagde ...

Ja, hvor skønt. Min søster er desværre imigreret til USA for 15 år siden, så de der søster/søster ting har vi ikke meget af.
Ville ellers elske det.
Og Lis Sørensen ville jo hellerikke være værst.

Rigtig god bryllupsdag.

Piskeriset sagde ...

Skøn aften I har haft! :-)

Du må have rigtig god bedring, så du er frisk til i morgen.

Jeannette Mariae sagde ...

Sikke dejlige oplevelser du har haft med din søster. Og du har ret, Lis Sørensen er helt speciel på en scene... Smuk gangske enkel i både stemme og udtryk.

Ja, så vil jeg da lige lykønske med bryllupsdagen. Gid I må få en vidunderlig dag trods vejrliget ;-)