onsdag den 2. september 2009


Det var en rigtig dejlig fridag i går. Jeg nåede det meste - dog hænger mit lille projekt om at lave et lille syhjørne endnu - måske var det også lige vel ambitiøst at tro, at jeg mellem alle de andre ting liiiige kunne stille sådan et an. Desuden kom jeg til at fortælle min veninde om en kage, jeg måske ville bage i nærmeste fremtid - så hun tog mig på ordet og så kom de på besøg i går hos os - det var stjerne hyggeligt. Hun arbejder til daglig ret langt væk, men er hjemme i weekenderne, så der er jo mange ting der skal passes. Men i går blev det så. Vi bliver vist aldrig færdige med at snakke - Didde ser altid Singleliv, så det fik vi også lige set - Sidney Lees påfund nåede nye højder - kan en T-shirt virkelig være SÅ nedringet og stadig kaldes en T-shirt?

Jeg var nede at se til mit køkken i går - det bliver bare så fint - det er pænere end jeg havde regnet med, så det bliver godt at får det retur sidst på ugen. Jeg havde slet ikke forventet, at få det retur så hurtigt. Han er bare SÅ dygtig, ham Lasse.
Mine gladiolus kigger nu op - dem har jeg ventet på rigtig længe - men nu er de her! Jeg har på forskellige blogs set helt fantastiske billeder af georginer - nu er mine her også - billeder kommer måske senere.

Billedet her er fra da frida var hvalp - og den eneste hund hjemme hos os. Det er taget den 11 august 2007 - så hun er næsten helt ny :-)
Da jeg var hjemme i går lagde jeg mærke til, hvor meget hundedamerne leger med hinanden i løbet af dagen - de giver den virkelig gas, leger og driller hinanden. Jeg bliver bare så glad af at betragte dem og følge dem i deres verden. Ofte sover de om aftenen når vi er kommet hjem fra gårtur og aftensmaden er overstået. Der er de ikke altid helt kærester, for Andrea nyder at ligge helt stille og flytter sig tit et stykke væk for at få helt ro til at sove. Frida møffer i lang tid rundt, før hun falder til ro, så der kan være lidt uoverensstemmelser mellem dem, hvis Frida vil putte for tæt på Andrea. Men hvor er jeg glad for at vi har to hundedamer. De har bare så meget glæde af hinanden - og så holder de sammen mod støvsugeren, når den viser sine grimme tænder 3 gange om ugen.

1 kommentar:

Charlotte sagde ...

Åhhhh - man smelter jo helt når man ser det billede af den lille Frida - hvor er hun skøn! :-)
Hmmmm Sidney Lee - ja, ja - han er da speciel - total underholdning. he he.
Godt med en god dag/aften sammen med en veninde - få grinet og snakket en masse. Skønt!
Ønsker dig en fortsat god torsdag.