fredag den 18. september 2009


Så fint og romantisk bliver vores køkken nok desværre ikke - jeg har fået forholdsvis frie hænder til at pifte vores køkken op. Lågerne er nu færdigmalede, men jeg har jo ligget vandret det meste af ugen, så det er ikke meget pift der er foretaget. Selvom der er en vis frihed til at få frisket køkkenet op, er jeg bevidst om at Simon skal kunne være her uden alt for mange 'pigeting'. Jeg har derfor valgt at få malet lågerne skinnende hvide og bordpladen bliver sort. I morgen er jeg vist frisk nok til at kunne komme ud i 'friheden', så der skal vi have fundet ud af, hvad der skal ske på væggene - jeg er ikke sikker på, jeg ønsker en fliserække rundt lige over køkkenbordet, som der ellers er tradition for - så er der et par gode ideer, modtages de med kyshånd. Farverne i køkkenet bliver således sort og hvid - så det hvide får et lille maskulint islæt - så Simon kan komme ud i køkkenet og lave sauce - uden at føle sig kastreret :-)
Jeg glæder mig helt vildt til at få det færdigt - det har jeg ønsket mig længe! Der kommer ny vask ind og panelerne i køkkenet fjernes. Desuden har jeg bestilt de fineste greb -endda til nedsat pris - jo det kan åbenbart rigtig godt betale sig at forespørge på webshops'ene om der er mængderabat.
Næste projekt bliver at sætte ny hæk i oktober og fjerne den indbyggede pejs og erstatte den med en brændeovn med kig til den buldrene ild. Jeg vil bare lige nævne det her, så jeg kan holde mig selv op på det... hi hi. Jo jo - man får fuldstændigt vilde ambitioner af at ligge der sådan helt stille og uden mulighed for at foretage sig noget - det har næsten været som husarrest! puha - nu må der godt gå laaaang tid inden jeg skal parkeres hjemme på den måde igen. Nok er her dejligt i Hou, men jeg foretrækker at nyde det på en lidt anden måde.

Simon har imens jeg har ligget her fået tilsluttet mit gamle anlæg i stuen og gjort klar en en noget større om rokering i kontoret - nu skal der altså ske noget!

7 kommentarer:

Signe sagde ...

Du bliver nødt til at lægge billeder ind af køkkenet bagefter. Det lyder som om det bliver rigtigt flot.

Villa Luftslottet sagde ...

Hihi, godt du tenker på at han skal slippe å føle seg kastreret;) Vittig:)
Jeg er sikker på at det blir kjempefint, gleder meg til å se:)
Sol fra Nina

Huset i Hou sagde ...

Signe - det skal jeg nok - det er nu bare et ganske alm standard køkken som får nye farver - og lidt nyt gejl... hi hi - for en fin fin kitchenmaid ville da pynte rigtig meget, ik?
Villa - tak skal du have.
Rigtig god weekend til jer begge.

Samtal från min trädgård sagde ...

God bedring til dig. Kedeligt at väre syg, når man ikke rigtigt orker at tusse lidt rundt, og man oveniköbet synes, at man har färdigplanlagt alt i tankerne, som man skal göre.
Gläder mig til at se dit kökken!

Pernille på 1. sagde ...

Jeg er sikker på at jeres køkken nok skal blive lige så fint som det på billedet, du må vise nogle billeder når I når så vidt.

Knus

Tine sagde ...

En ide:
Jeg fik nyt køkken for 4 år siden.
Det har hvide låger og koksgrå bordplade. Jeg var heller ikke interessere i fliser på væggen, så jeg har glasplader fra Ikea.
De er sat op med nogle skinner, det er forholdsvis nemt og vi gjorde det selv.
De er super fine og nemme at gøre rene.

Huset i Hou sagde ...

Tusind tak for de fine ord og det super fine tip - det skal jeg klart undersøge . skal faktisk lige indenom Ikea i dag, så det kunne jo ikke passe bedre :-)