lørdag den 26. september 2009


Margith fra Emilies hjørne gav mig en award mens jeg var syg - nej, har ikke glemt den :-)
Når man har modtaget den skal man liste 10 ting om sig selv, så de kommer her:

1: Selvom jeg er akademisk uddannet, er jeg den stolte ejer af et par sikkerhedssko.
2:Jeg er absolut A menneske
3: Selvom jeg egentlig sætter en ære i at holde en aftale og komme i god tid, er jeg på det sidste begyndt at falde af på den - der er et par stykker som jeg skylder en undskyldning - og min kalender ER fundet, så jeg håber ikke det sker mere (ihvert fald ikke for tit). Faktisk har det altid stresset mig, hvis jeg kommer senere end 10 minutter før jeg har en aftale og jeg kan gå hen og få helt ondt i maven over det. Lidt en udfordring for mig, når jeg skal følges med min svigerfamilie som oftest er 'fashionable late'. Begge parter er dog fortsat overlevet :-)
3: Jeg har tre søskende, hvoraf den ene både har samme mor og far som jeg - de to andre er henholdsvis 10 og 15 år yngre end mig.
4: Jeg er begyndt at 'snyde' for at nå det hele - lydbøger, for så kan jeg ordne andre ting, mens jeg holder mig opdateret med ny litteratur - og ellers bare skal hygge med en krimi.Dog køber jeg oftest bogen alligevel. Jeg snyder også med andre ting for at nå det hele - men de er lidt hemmelige
5: Jeg har engang læst sygepleje i et år før jeg hoppede fra - blod, betændelse og de hårde følelsesmæssige oplevelser var sværere at tackle end føst antaget - den teoretiske del er jeg dog stadig meget fascineret af.
6: Jeg tror på Gud
7: Jeg har med tiden lært to ting, som nok vil følge mig resten af livet: 'Choose your battles' og 'tanker er toldfrie' - jeg er dog stadig i øvelsesfasen.
8: Al tøj i mit skab er stort set sort.
9: Jeg foretrækker cafeer eller værtshuse frem for diskoteker.Jeg har en 'indre mand', som mest kommer frem, når jeg er festligt overrislet. Han synger gerne 'lille sommerfugl' højt og længe - og har egentlig bare en hang til bodegamusik og sjusser. Men hvem kan egentlig lige prale af at være beruset og elegangt samtidig??
10:Mine største forbilleder er Ulla therkelsen og Mette Fugl.

8 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

Jeg tog også 1 år af sygeplejersken, men syntes det var fantastisk med blod og betændelse. Det var nok også det store følelsesmæssige byrde der skræmte mig. Nu er jeg på vej til a blive ergo ;)
hehe lever efterhånden også efter "choose your battles", livet er simpelthen for kort til andet :)

Huset i Hou sagde ...

LineBine - det var da pudsigt. Men ja, det er i nogle tilfælde lidt hårde skæbner man oplever, og det havde jeg det svært med at lade ligge når jeg gik ud ad døren. - og ja, det er det . men det kan i nogle tilfælde være svært at finde ud af hvilke man skal vælge - men jeg øver!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Tror aldrig man bliver helt god til det, men bedre :) nogle ting er bare ikke værd at bruge sit krudt på hehe. har du forresten set at jeg har blogget opskriften på lemon merengue muffins.

Madame sagde ...

Wauw, det var rigtig spændende at lære dig lidt mere at kende! 'Choose your battles' går jeg også ind for :-)

God lørdag aften til dig!

Kirsten sagde ...

Herligt, at læse om dig.... så føles det "næsten som om man kender dig lidt bedre" ;-)

Piskeriset sagde ...

Det er så rart at høre lydbøger! Jeg begyndte også på det i foråret, og da jeg går til og fra arbejde samt har anden transporttid ind imellem, så er det en perfekt måde at 'indtage' en bog på, når der ikke er mulighed for at sidde stille og læse den.

Jeg har dog fundet ud af, at krimi på lydbog ikke er mig - der skal man høre længere passager og være mere koncentreret, end jeg normalt er, når jeg hører lydbøger :-)

Har du set, at man også kan høre forskellige bøger m.m. via DRs hjemmeside?

saartwaldchen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
saartwaldchen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.