mandag den 21. september 2009

Jeg har været nede hos Michael i weekenden, og som altid er det bare en stor stor fornøjelse - fra start til slut. Han elsker lige så højt som jeg at grine - så det gør vi! Inden jeg kom frem til Michael, skulle Simon parkeres i Jægergårdsgade til herremiddag. For at komme op i lejligheden, skal man over gården - og på en væg der var der det her stykke grafitti:
Det var måske lidt lettere at sende en SMS, men også lidt pudsigt - i hvert fald for mig- at støde på det.
Da jeg kom hjem til Michael sad vi og snakkede lidt, for den oprindelige plan var jo at vi skulle drikke os i hegnet - Århus style- men eftersom jeg stadig var en tand vissen, blev vi enige om et roligt besøg.
Vi tog derfor ind til Castenskiold som ligger nede ved åen - og fik en super lækker burger. Der var rigtig gode terrassevarmere, så vi sad ude. Super specielt spejltoilet, de har der, by the way.
Det er nu ikke sidste gang jeg spiser der.
Bagefter var vi en tur nede på et bryggeri - i kælderen har de en såkaldt 'anevæg', hvor portrætter fra forskellige mennesker, som boede i Århus hænger - og de er fra alle samfundslag - skuespillere, etatsraadmænd - selv Maren, som fik 3x5 dage på vand og brød i tugthuset for tyveri - og noget andet jeg ikke lige kan huske. Der var endda en kvindelig togfører.
Vi fik en grøn the- øl - super lækker - den kan klart anbefales.
Jeg vil samtidig beklage, at jeg ikke fik taget flere billeder, men når jeg er sammen med Michael glemmer jeg sådan noget - han er bare så super!
Vi daffede lidt rundt og så kom historielæreren op i ham igen - og jeg elsker det! Han kan fortælle alt så levende. Forresten kom vi også forbi Pigen&Basunen - og hvor er jeg glad for at det var efter lukketid - ellers var mit mastercard vist blevet straffet meget hårdt- De har jo bare de fedeste ting derinde - det skal klart undersøges nærmere.
Pludselig sagde Michael 'Tro det eller ej, Pia - lige herhenne er de bedste gynger i hele verden kom og se'
Og det var ikke løgn - der sad vi så lidt - hvor snakker man bare godt på sådan et par gynger!
Pludselig kom der tre unge fyre ind i sandet, som dækker hele legepladsen iført boksehandsker og så skal jeg da ellers lige love for, der blev smækket til Søren! Der gik et øjeblik før vi fangede at det var for sjov - for det så super voldsomt ud. Michael sagde: 'Jeg håber ikke, de kommer efter os, for du kan løbe hurtigst - og så går det ud over mig!' Men det var vist bare for sjov og i ly af mørket så det bare ret vildt ud. Men de hyggede sig, og så kom jeg til at sige ' Gå efter haaaaalsen' på bedste Timon og Pumba-måde. Så blev Michael igen lidt nervøs for om der var bøssebank i luften - og så ville det jo også være ham det gik ud over - så jeg lovede at passe på ham ;-) Michael kan lave de ondeste iskaffer (hedder det sådan i pluralis??) så de blev også lige testet - og så ville Simon gerne hjem i sin egen seng.
Jeg kom i et dristigt øjeblik til at gå med til at køre forbi Burger King i Aalborg på vej hjem - det gør jeg aaaaldrig igen om natten - det er ikke en oplevelse jeg skal have igen - uden promille selv - stive, trætte og sultne mennesker der står en rigtig lang kø - puha!
Det var en super sjov - og lidt underlig aften.

Min søster og veninden havde hygget sig ganske gevaldigt, og vi så lidt DVD om søndagen inden de blev kørt hjem - de fik hver sin 'Knubbig' lampe fra Ikea, som i øvrigt er kaste op agtigt hyggeligt! fortrød meget at jeg ikke liiiige huskede en til mig selv - men de blev glade for 'tak fordi mine hunde har hygget sig med jer'-gaven.

Jeg kan i dag godt mærke, at jeg stadig lige trænger til en tur i opladeren, så jeg hopper tidligt i kanen i dag - I'm loving it!

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Skulle da lige på Ikeas hjemmeside og se hvad det var for en lille lækker sag... hold da lige op, den er da fræk ;-)

Huset i Hou sagde ...

Ja ik - den er super super fin - dem er jeg nødt til at eje et par stykker af!