tirsdag den 22. december 2009

Aah...Jeg tror, Frida mener, det er for tidligt at være vågen nu - hun orker ikke engang løfte hovedet, når jeg kalder på hende. Men nu er vi klar til jul i Hou. Vasketøjskurven er tømt, der er købt ind, så vi slipper for indkøb her i julen, der er gjort rent og ENDELIG er der styr på den forsikringssag, jeg har rykket for siden den 4. december. Der var en fyr på scooter der med et ordentlig drøn kørte ind i vores bil. Det har været et værre mas at få sagen behandlet hos forsikringsselskabet inden jul (ja, jeg er endda kommet på fornavn med et par stykker inde hos Codan - men de synes vist, jeg er lige lovlig irriterende og en af dem mener endda jeg er emsig...det er ok med mig - jeg vil bare gerne have en løsning), men nu er det ordnet og i dag skal vi hente en anden bil - så der er mere eller mindre styr på julen nu. I dag skal vi til frokost hos min far og min søster med familie kommer også - det skal nok blive hyggeligt.
Lillejuleaftensdag får jeg besøg af min yngste søster, min bror og hans kæreste. de har lovet at pynte juletræ, og så skal vi bage lidt cookies og nogle pølsehorn. Jeg har samtidig lovet, at der er Sex and the City ad libitum, så det er på forhånd en succes.

Vi, min søster og jeg, har tidligere i december bagt vanillekranse, men mon ikke at det vil være en god idé med lidt cookies også - jeg er ikke så vild med de traditionelle julesmåkager. Til aften skal jeg så fylde vores nye bil med alle menneskene og så skal vi til lillejuleaften hos min ældste søster - det bliver simpelthen så hyggeligt. Det lyder måske som noget af en marathon, men der er afsat god god god tid til det hele, så mon ikke bare det hele glider som det skal uden nogen får stress. Det eneste, der kan bekymre mig lidt er al den sne - jeg synes helt bestemt det er flot, men jeg har lært på den hårde måde, hvor farligt det kan være at køre, når der er sne og is på vejene.

Hvad skal du lave i dagene op til jul?

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som dejlige planer du har - og rart at forsikringssagen nu er ved at være løst. Det var en ærgerlig oplevelse med jeres bil!

Jeg er på job i dag, og i morgen skal jeg noget så trist som rydde op i min fars store hus efter hans død. Men juleaftensdag giver jeg den gas ;-)

Huset i Hou sagde ...

Madame - ja, jeg synes også sagtnes jeg kunne undvære så meget kontakt med forsikringsselskabet - men nu er der heldigvis styr på det.
Det var da dobbelt øv med oprydning og en mistet far -men det er da godt tænkt at gøre det i morgen og så nyde juleaften bagefter.

Tina kristine sagde ...

ha ha hun er nok lidt hi......... og godt at sagen nu er sluttet, det er da osse bare irreterende at man skal stampe så meget fpr at de gider komme igang..
Og i disse dage op til jul, er jeg på job.. :0( og nej jeg er heller ikke færdig med gaver endnu og lige nu er der snestorm her og jeg aner ikke hvordan jeg nogensinde skal kunne komme hjem i min lille forfinet bil......

Bitten sagde ...

Lyder som en dejlig juletid - og utrolig nuttet hund!

I dag skal jeg lave så lidt som muligt. I morgen skal jeg hjem til mine forældre og pynte juletræ (såfremt vejret tillader det), og så er det jo ligesom pludselig juleaften.

Tina Liel sagde ...

Det lyder da som et hyggeligt program!!!Dejligt at det er gået iorden med forsikringssagen så I kan holde jul uden det at bekymre jer om det. Nyd juledagene. KNUS

Huset i Hou sagde ...

Tina Kristine - Jeg håber, du kommer trygt - og tør hjem med din lille bil :-) Og ikke mindst når det hele - men det gør du sikkert også.

Bitten - du lyder ogsp til at have et dejligt og afslappende program - jeg er sikker på, du når hjem til juletræet.

Tian - i lige måde :-)

Jule Mig sagde ...

Hihihi... Det er altid et godt tegn når de i forsikringselskabet begynder at kunne kende ens stemme når man ringer... Tingene går trods alt hurtiger når de kan huske en hihihi

Lyder som et dejligt juleprogram du har foran dig !
Hyggehygge

Piskeriset sagde ...

Hyggelige planer du har - sjovt at du bestikker dem med Sex and the City! :-D

Jeg har fri fra i dag, så i morgen står den på hygge sammen med en af vennerne - vi skal tulle rundt i København og nyde ikke at stresse over noget som helst (men gemalen vil vist nok gerne have, at jeg købe et par gaver for ham... så det må jeg nok også...)