lørdag den 12. december 2009


Luften var gået helt af ballonen i går, så da vi kom hjem blev der meldt siesta. Efter en lille lur var der igen energi til at lave lidt herhjemme. Simon fik hevet julekasserne frem i første række og fik pyntet op - jeg lægger billeder ind senere. Det var med julemusik, pebernødder og kys under misteltenen. Det var super hyggeligt.
Jeg havde samtidig lovet Simon at lave forloren hare - en ret som er lidt for tung husmandskost til mig, men det gik an i går. Faktisk var det så vellykket, at selv min sauce fik ros - det er første gang jeg har lavet en sauce, der ikke smager af lim! Så jeg er rigtig stolt. Der er rester til i aften, så der skal blot skrælles kartofler, når jeg kommer hjem fra job. Ellers er der ikke de store huslige opgaver, der venter - den sidste maskinefuld tøj blev sat over inden jeg smuttede ud ad døren, og Simon svinger støvsugeren her i formiddag.
Jeg skal en tur i kirke i eftermiddag til en julekoncert hvor min svigermor synger - og bagefter står den på æbleskiver og glögg, med rigtig gode venner, som også skal i kirke.

Jeg tvivler på, vi når i bio i aften, men jeg tror til gengæld at en gåtur ved stranden med hundedamerne vil give point. Jeg har nemlig tidligere fri end vanligt på en lørdagsvagt, så det skal klart udnyttes.

Vi juler - desværre ikke i samme grad som på billedet, men glæden ved jul er bestemt landet i Hou.

3 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Var lige ved at tro at det var jeres stue ;-D Glæder mig til at se billeder senere. Ser ud til at der venter dig en hyggelig eftermiddag i kirken. God weekend og knus herfra

Henny sagde ...

Jeg synes nærmest, det er et held, at det billede ikke forestiller din stue. Det ville jo være et tegn på, at Disneyland havde indtaget Hou! Og det ville jeg bestemt ikke have brudt mig om. ;-)

Madame sagde ...

Dit billeder oser jo af hyggelig jul ;o) Og forloren hare kan jeg mærke, at jeg saver, nu hvor du fortæller om denne ret fra min barndom :-)