mandag den 28. december 2009

Vi starter langsomt i dag - vi skal til brunch hos min søde svigermor, der har fødselsdag i dag. Senere i dag skal jeg mødes med nogle af de tøser, som holder nytår hjemme hos os - alle kæresterne har trukket sig tilbage, for når der er tale om at snakke om indkøbslister og planlægning af menu, foretrækker de vist bare at få udstukket et par opgaver, de vil for alt i verden undgå indkæbet - og planlægningen - bare der er godt kød - og sauce nok, mener de, det nok skal blive en god aften. Vi skal holde cocktailparty, hvor alle har en drink med hver -og så skal vi smage dem alle sammen. Så her er en dag med planlægning og praktiske gøremål - men først en fødselsdag hos min svigermor. Hun skal have en halskæde, jeg har købt i Dronninglund Kunstcenter, Rosendahl glas og en æbledeler hun har ønsket sig, så det er lidt af en blandet landhandel hun får i gave - jeg håber, hun kan bruge det. Hendes julegave, Anne B. Ragde trilogien, havde hun desværre allerede, så nu håber jeg, vi undgår flere byttere.

5 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder da hyggeligt med et sammenskud af drinke, her er det ikke bestemt hvilken meny det skal blive nytårsaften, men den er under opsegling.
Flot strik du har gang i!

Losarinas mor sagde ...

Sikke en fin måde at holde nytår på.
Sjovt at smage nye drinks :-)

Pernille på 1. sagde ...

Det er da en rigtig dejlig måde at holde nytår på, håber at din svigermor bliver glad for gaven :)

Klem

Fru E sagde ...

Rigtig god nytårside :-)

Ha' en dejlig dag.

Nina sagde ...

Det lyder til at blive en rigtig dejlig dag. Selv elsker jeg nytårsforberedelser, og selve nytårsaften holde jeg også meget af, selv om vi ikke længere holder de helt store gilder :o)