lørdag den 15. august 2009


Efter en tur i den lokale tømmerhandel efter materialer, opfordrede Simon mig på en lille bagedyst. Vi har hver især en bestemt opskrift på boller, som vi bruger, når der bages. Simons er en rigtig god opskrift på boller til eksempelvis fødselsdage og ligendne - min en 4 korns bolle uden fedt og sukker. Det har jo ikke ligefrem været solskin, der har præget dagen i dag, så boller og kakao var ikke den dummeste idé. Mens dejen hævede var vi lige et smut forbi et lokalt marked, som vi altid besøger den ene gang om året. Det var nu en våd fornøjelse - selv hundedamerne foretrak at være indendøre, så da vi havde hilst på de mennesker, vi vidste var der, hoppede vi i mazdaen hjem igen. Bageriet har fyldt fryseren og dåserne i huset. Der er bagt muffins, 2 slags boller og en ordentlig omgang cookies, for jeg ved, at min mor kommer luskende, når hun læser dette afsnit :-) Desuden har jeg lovet en meget kær person en omgang cookies som 'tak for hjælpen'-gave :-)

Ellers har dagen stået på afslapning og samvær. Vi har set film, puttet og grinet. Jeg havde en rigtig grim oplevelse med stress i denne uge, så vi er blevet enige om, at nu skruer vi ned for tempoet og holder os hjemme i en periode. Jeg har simpelthen suset for meget rundt - jeg kan ligefrem få hjemve bare af at være på job, så mon ikke besøg hos venner og familie skal trappes ned. Jeg nyder også at være hjemme og bare nusse rundt og ordne lidt småting. Jeg har en aftale med et menneske i morgen, som virker meget afstressende på mig, så det skal nok blive godt - jeg har glædet mig i flere dage til at se hende. - og med muffins og boller er jeg sikker på, det nok skal blive en succes!


Hvad gør du, når det hele går lidt for stærkt og stress presser sig på?

2 kommentarer:

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

hmmm, jeg kan godt lide mine guidede meditioner, ciel 1 og hvad de ellers hedder. Motion er også godt, især en cykeltur til og fra arbejde kan rense hjernen og så bare at blive afledt af noget dejligt, glemme de stressende tanker, massage. Alt velvære faktisk : )

Huset i Hou sagde ...

Hej Rikke - velkommen på bloggen - Jeg tror da lige jeg skal have fundet mine meditations cder frem - dem havde jeg da glemt alt om - Tak for påmindelsen.