søndag den 30. august 2009

En søndag med et pift af mormor og have
Dagen i dag er simpelthen bare gået alt for hurtigt. Jeg havde aftalt med ham, der skal male vores køkken, at jeg som tak for hjælpen skulle lave aftensmad til ham, for han er så glad for at spise hjemme hos os. Så jeg slog ud med armene og sagde, at jeg ville lave, liiige hvad han ville have - det blev så tarteletter med høns i asparges. Det har jeg aldrig lavet før, men så fik jeg da afprøvet den store suppegryde, som vi fik sidste år i bryllupsgave. Vi skulle være der først på eftermiddagen, så der blev kogt høne fra morgenstunden af. Resultatet blev ganske udemærket, så det er nok ikke sidste gang jeg har prøvet at lave sådan en vaskeægte mormor-ret. Imens fik vi pudset lågerne inden aflevering, og så var det ellers afsted.


Vi skulle hurtigt afsted igen, for vi havde en aftale med et par naboer længere nede af vejen - de har en 4 meter høj tjørnehæk, der skulle op, og lidt andet havearbejde, så mine sikkerhedssko er blevet luftet for første gang i år. Vi fik lavet rigtig meget og snakket endnu mere, inden vi her til aften hentede burgere i Hals. Nu er vi begge landet - godt brugte- i sofaen inden vi hopper tidligt i kanen så vi er udhvilede til en ny arbejdsuge. Det har været en rigtig god og hyggelig dag. Nu glæder jeg mig bare til at få de fine hvide låger retur, så vi igen får et fint køkken. Indtil da har vi en bordplade, der skal fornyes og en masse andre ting der liiige skal ordnes. Mon ikek også de dage kommer til at gå super stærkt?

3 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Tarteletter - ja, det emmer af nostalgi! Det er en del år siden, jeg sidst har fået det, men det smager godt! Hvilken opskrift fulgte du?

Vibeke sagde ...

Jeg laver det en gang imellem, både min datter og jeg er lidt vild med tarteletter, og de skal være fyldt med høns i asparges.
Knus
Vibeke

Manna sagde ...

Her står den også af og til på tarteletter med høns i asparges. Mon ikke det er en ret de fleste elsker....