lørdag den 29. august 2009

Lørdag

Wilfred er ikke mere. Jeg var forbi 3 dyrlæger, som alle sagde det samme, og efter 3 besøg er det vist ikke smart at forsøge at være klogere end dyrlægen. Wilfred ville godt kunne behandles for de skavanker han havde, men han ville kræve behandling resten af sit lige startede liv. Det ville såedes være for min skyld at Wilfred ville leve - ikke for sin egen. Så blev beslutningen taget. Jeg blev faktisk mere ked af det end jeg lige havde regnet med man kunne blive, efter at jeg kun havde ham boende i en lille uge. Det var rigtig øv - men hende dyrlægen er så sød, og hun sagde, at det var den rigtige beslutning. Jeg stoler 100% på hende, men jeg havde vist bare lidt svært ved at ville indse, at Wilfred ikke ville få et godt liv.

I dag er arbejdsdag, lørdag er altid en smule stille, så dagen bliver nok lidt lang. Simon er ved at gøre det sidste af køkenet klar til aflevering. Der har været forskellige ting, der har forsinket aflevering af køkken til maleren. blandt andet er den forhandler af maling vi bruger en smule langsom med at få bestlit, men nu er det her endelig, så i eftermiddag når jeg har fri, skal vi op og aflevere det. Det bliver bare SÅ fint!

Forresten er der noget jeg har tænkt på - Hvis nu man ser en anden blogger lave et stykke håndarbejde, som hun sælger på en hjemmeside, som man synes er super flot - er det så dårlig stil at lave noget lignende - eller bør man købe hendes kreationer? Jeg kan nemlig sagtens selv lave det, men det vil jo være ca efter hendes design.

12 kommentarer:

Signe sagde ...

Trist start på weekenden ;-(
Selvfølgelig må du gerne kopiere andres design - så længe det er til eget (eller nær families) brug, kan jeg ikke se noget ondt i det. Hvis det er til videresalg, er der vist lidt copyright-halløj, men ellers no problemo. Man må jo også gerne blive inspireret af andres opskrifter osv.
De bedste hilsner til dig og Simon
Signe

Sifka sagde ...

Aj, den lille kat, hvor var det trist. Måske en anden lille kat, kan komme til at bære det stolte navn, Wilfred.

Du kan kopiere alt, det du vil og kan, præcis som Signe siger det.

Huset i Hou sagde ...

Hej Signe - tak for oplysningen - jeg vil jo helst ikek træde nogen over tæerne. Har nu ikke ambitionerom at sælge det, så det er jo super.
Sifka - Ja, det var bare super øv. Det var en rigtig stilel øv-dag i går. Vi har snakket om en anden kat, men det skal ikke være nu - jeg knytter mig meget hurtigt og bliver SÅ pylret hvis der skulle ske noget med den nye mis - Jeg tror ikke simons skuldre kan klare flere tårer lige nu - så sker der nok vandskader :-) Men når vi engang får en kat igen, skal den da klart hedde Wilfred. Jeg mangler stadig din adresse :-)

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er det trist at høre om lille Wilfred, men jeg er sikker på at det er den rigtige beslutning at I har taget.

Og nej det er ikke dårlig stil at lave noget Copycat, man bliver da så inspireret af at være rundt på bloggene og hvis der er noget man har lyst til at kaste sig over så er der da ikke noget galt i det, det er jo ikke noget du vil sælge videre. Så gå du bare i gang.

Knus

MetteSofie sagde ...

Åh dog, den lille Wilfred :( Det må have været en hård beslutning, men rigtig for kattens skyld. Den dag vil altid komme, når man anskaffer sig kæledyr. Desværre bare alt for tidligt i jeres tilfælde. Der skal nok dukke en ny lille Wilfred op til jer, er jeg sikker på!

Knus fra Mette

Charlotte sagde ...

Åhh - det var trist, det allerede skulle ende for Wilfred. Kan godt forstå du blev berørt af det hele.
Jeg vil bare lige ønske dig en god weekend, trods alt.

Kirsten sagde ...

Øv for lille Wilfred...

Kisser sagde ...

Så trist, at lille Wilfred måtte sige farvel til livet.

Ih altså, jeg ville da blive glad, hvis du fandt et "design" på min blog og kunne bruge det. Jeg kan overhovedet ikke se noget galt i at kopiere - jeg vil hellere kalde det inspiration.

Fru E sagde ...

Det er en hård beslutning med Wilfred, men det lyder også som den helt rigtige. Nogle gang har vi mennesker en tildens til, at holde liv i dyrene for vores egen skyld.

Piskeriset sagde ...

Hvor er det trist med Wilfred :-(
Det må ikke være rart at sige farvel så hurtigt. Håber I snart får mulighed for at få en anden kat, som kan tumle rundt i jeres hjem.

Anne sagde ...

Synd for jer med den lille Wilfred, det er altid rigtigt hårdt at måtte tage sådan en beslutning for et dyr, og da endnu hårdere, når livet knap er begyndt endnu.

Hvis i har mod på at få en ny lille misling, så har vi smukke sorte Sally her hos os.
Hun er klar til at flytte hjemmefra nu og har ikke fået sig en ny familie endnu.

Ha' en dejlig søndag...

Anne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.