onsdag den 19. august 2009

En perfekt (ego) dag

Efter job var jeg en tur inde i byen, for der var en del småting som lige skulle indkøbes. samtidig fik jeg endelig atget mig sammen til at få købt det seneste Jeanne d'Arc Living, så der skal hygges igennem i aften. Det er bare så smukt et magasin - med mange gode (brugbare) ideer, og det jeg har skimmet kan jeg se, at dette eksemplar ikke er en undtagelse. Jeg var samtidig lige en tur på biblioteket, og fik hurtigt samlet en kæmpe samling af bøger ind. Alt fra klikkertræning af hunde til kage og grillbøger, håndarbejdsbøger, lydbøger og et par film - jeg ved ikke lige hvad jeg havde forestillet mig, men jeg tvivler på, jeg når igennem det halve af den omgang materiale inden det igen skal afleveres. Jeg nåede også forbi Centrumbageren, der har de mest syndige chokoladeboller med næsten forbudt mængde af chokolade i. Da jeg kom hjem blev der lige gået tur med hundedamerne og vi er lige blevet færdige med to afsnit af Nigella Lawsons madlavningsprogrammer - hun er altså fantastisk i et køkken. Og det er ikke et ordentlig afsnit, hvis ikke hun laver mindst én ret hvor der indgår halloumi ost - den der måde hun på næsten overdrevet engelsk siger Hah-luuuu-mi' cheeeeez er bare så sjov. Jeg tror jeg skal ønske mig hendes nyeste bog i fødselsdagsgave. Indtil da må jeg nøjes med opskrifterne på hendes hjemmeside.

I aften skal der vist bladres i bøger og så lige have lidt gang i vaskemaskinen. Såfremt der er flere ideer til kage og mad på grill er de stadig meget velkomne :-)
Rigtig god aften

3 kommentarer:

Fru E sagde ...

Kender selv alt for godt det med, at tage for mange bøger med hjem fra biblioteket. Det er som om, at de bare springer ned af hylderne :o)

Forsat god onsdag :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg holder også rigtig meget af det magasin og den skønne maddame, du viser billeder af.

Ha' en rigtig dejlig aften i Hou ;-)

Kirsten sagde ...

Jeg er total vild med Nigella... alle hendes programmer ses med stor interesse... selv mine unger ser med nu. Ser dem troligt hver aften kl. 1800 ;-) herlig kvinde... men større rodehovede i et køkken, skal man vist lede længe efter ;-))