onsdag den 12. august 2009

Jeg ønsker mig...

Rice har fået nye ting på hylderne og jeg har smaskforelsket mig i disse skeer - jeg skal vist forbi Mandrup Poulsen i nærmeste fremtid og se, om de har fået dem hjem :-) Rice har desuden denne thehætte, som jeg synes er vandvittigsød - jeg overvejder bare, om ikke man engang - når jeg er blevet en bedre og mere vedholden- strikker, kunne lave den selv? 9
Hav en rigtig god onsdag!

9 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hejsa - ja nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er total Rice fan og jeg er da helt skudt i de ting du viser, dem har jeg ikke set.
Vi må da kunne få en af de hardcore til at lave en opskrift så vi kan lave den thehætte :)

Knus

Huset i Hou sagde ...

IIh... Pernille - det var da en rigtig god idé - jeg er også helt pjattet med Rice! Jeg får nyhedsmail fra Nodhjem -jeg ved ikke om min personlige finansminister ville synes det var en god idé... hi hi. Der er rigtig mange gode tilbud derinde :-)

MissMuffin sagde ...

Åh nej, det kan du ikke være bekendt! Elsker de skeer...

Mette Lykke sagde ...

De skeer er sjove, og tehætten kan vel kopiers, ikke fordi jeg kan lave opskriften men strikke efter gehør kan jeg måske nok...
Jeg er meget glad for Nordhjem og køber tit, når de sætter deres vare mega meget ned.. Du må vente på det falder i pris.. Det vil finasmisteren sætte pris på. God dag.

Frau Putz sagde ...

Selvfølgelig kan den da kopieres. Fin idé - og hvis man så kan lave den, så den passer lige til ens egen te-kande, så er det jo bare helt perfekt.
Tror lige, at jeg skal prøve mig lidt frem engang til vinter. Nu er ideen i hvert fald gemt til det bliver koldere og mere te-krævende vejr :o)

Frau Putz sagde ...

Og jeg må altså lige tilføje, at hvis du søger på "Tea Cosy" på Ravelry, så er der rigtigt mange (endnu finere) tehætter - med opskrifter!
Hvis du ikke har log-in, så få dig et. Det vil du aldrig fortryde - eller også vil du, fordi du så får lyst til at strikke altid... :o)

Samtal från min trädgård sagde ...

Sikke nogen griller du kan sätte i hovedet på mig, de var altså flotte!
Og holder med Frau Putz se til at blive medlem på Ravelry, det er et fund for de penge, som min far ville have sagt, Nej spög til side, det er helt gratis, men tager nogle dage.

Karen sagde ...

Den er da for lækker...ser nu ud som om den er hæklet den lille thekande...det kunne vi da se om vi kunne finde ud af.
Super inspiration.

KAren

Karen sagde ...

Tak for hilsen på bloggen.
Du kan da fint sy fugle selv.
Disse er fra en Tilda julebog.
Men du kan også finde en (lidt anden) model til gratis download på www.stofogstil.dk