onsdag den 24. februar 2010

Der har været lidt stille her på min lille blog. Sandheden er, at jeg simpelthen har været så super træt. Jeg tror, det måske er den penicillikur jeg er på endnu der slår bunden ud af mig.
Her i weekenden var Simon og jeg en ur i sommerhus, hvor vi besøgte min onkel og hans familie. Det var simpelthen så lækkert. Pool, spa, solarium og ikke mindst det dejlige selskab. Vi snakkede meget om, om det var usmart at køre helt til Saltum, men det gik rigtig finte hele vejen - undtaget de sidste 200 m - der holdt en sjællænder på sommerdæk og en sneskovl han ligeså godt kunne have været gaven i denne uges Anders And blad, for den faldt konstant fra hinanden, og tre kamphunde på bagsædet - og en mine der sagde *selvom jeg er fucked og gerne vil have jeres hjælp - så er jeg stadig konge!'. Suuuuper dejlig fyr! Til gengæld var han meget glad for den børste han havde medbragt -og flittigt brugte når han gik fra at forsøge at skovle bilen fri for sne og 2. gear - bakgear - for TÆNK hvis der kom lidt sne ind i bilen. Min onkel og min 15 årige fætter kom også til for at skubbe bilen fri - min onkel, der er fisker og lavet af meget solidt materiale stod næste vandret mellem bilen og snedriven - så opgav han og bad om at køre - så kunne Kongen af Sjælland skubbe. Det viste sig, at det var fordi han var bange for at bruge bilen - da min onkel satte sig ind skal jeg lige love for at der skete ting og sager. Vi kom endelig videre efter at have fået parkeret kong Sjællands Seat - og det var rart at komme ind i varmen igen. Tænk at det kan gå så fint hele vejen og så tage halvanden time de sidste 200 m.
Min tante er kok og diskede op med både steg og oksemørbrad. Det var simpelthen en super dejlig weekend. Vi snakkede, fik et par øl (de andre - ikke jeg--> penicillin) og hørte en masse musik fra 'gamle dage' som min fætter og kusine kaldte det - men det var alt fra Janis Joplin, Hendrix til temaet fra Grease og 'I wanna dance with somebody' med Whitney Houston, som min onkel fortalte, var det største hit, da han mødte min tante. Pludselig var klokken 03.30 - så var det godnat.
Det var en rigtig dejlig weekend. Hundedamerne har været på overnatning hos vores søde naboer - og det har været en stor succes. De har en chincilla, som hundedamerne begge blev totalt forelskede i. Den fik så mange nyssere og de forsøgte alle tre at kommunikere ved hjælp af grynt, hvin og små vif. Det var virkelig sjovt at se.
Det var en super god film - og måske lidt uhyggelig, men det endte heldigvis godt.
Inden filmen startede var vi lige en tur ude på mit arbejde, hvor vi både fik rundstykker og fik prøvet sodavandsautomaten i kantinen. Da filmen var slut kørte vi til Hou - jeg skulle lige have besøg af en mand fra Fjernvarmeforsyningen i forbindelse med en ændring i vores BBR - så nu har vi sparet omkring 100.000 kr - dejligt.
Imens fik vilavet perleplader, snakket og set 'Da Lotte blev usynlig'. Så var det tid at vende snuden hjemad for niecen og jeg hentede Simon hos min svigermor - der var lige noget trådløst internet der skulle ordnes og et par lamper der skulle kigges på. Så nu er vi landet i sofaen - vi skal lige se lidt fjerner inden vi rammer høkassen tidligt.

1 kommentar:

Rikke R sagde ...

Lyder som en skøn og hyggelig weekend:-)