fredag den 19. februar 2010

Så er der weekend - og næsten hul igennem. Jeg har været på job i dag. Det var rart at komme lidt ud af boblen herhjemme. Det var også rart at mærke, at mine kollegaer blev glade for at se mig igen, så alt i alt en rigtig dejlig dag. Der var selvfølgelig en masse snak om de ændringer som står for allerede fra på mandag.
I morgen skal vi have besøg af den aller bedste. Det ser jeg meget frem til, for jeg har ikke set hende - og hendes søde kommende mand i tusind år - mindst. Så i morgen formiddag skal der bages og sættes lidt vasketøj over inden besøget. Til aften pakker jeg min mac, en bog og strikketøj, for så rejser vi en tur til Saltum, som jeg er så glad for. Der skal vi besøge min onkel i sommerhus. De hygger deroppe i stor stil. De har lovet lækker aftensmad - min tante er kok, så når hun går i køkkenet rejser jeg gerne den halve jord rundt for at være med. Jeg har lige snakket med min onkel i telefonen . Alle ungerne var i poolen og nu slappede han af på sofaen imens min tante fik taget en masse billeder af ungerne. Jeg glæder mig sådan til at se dem igen.
Da jeg kom hjem til Simon blev vi enige om at få provianteret lidt inden det blev for sent - Så nu er det ordnet. det var en rigtig hyggelig tur og vi fik snakket lidt - det har der ikke rigtig været plads til i denne uge - tænk at man kan savne en, som man ser hver dag. Jeg har et stort behov for at have tæt kontakt til ham. Han er vist på alle måder min bedste ven.
Da vi kom hjem, fik vi lige en rugbrødsrundtenom ved køkkenbordet, inden Simon foreslog at vi lige får støvsuger og svinget en klud, så det er til en side, og vi kan holde weekend med god samvittighed - gerne for mig, så nu skal gangen lige rettes lidt på, så den er på plads - og så skal der vist lige sjaskes lidt med noget Ajax. Jeg skal nok lige få taget et par billeder af gangen, når den er helt færdig.

Hvad skal du lave i weekenden?

1 kommentar:

Tina Liel sagde ...

Det lyder til at blive en weekend med masser af hygge. Skønt at du har det godt igen. Sådan et sommerhusbesøg lyder dejligt - dejlig mad, godt selskab og en pool. Er sikker på at jobændringerne nok skal forløbe fint - du lyder positiv! KNUS søde♥