søndag den 7. februar 2010


Jeg lever endnu. Jeg fik en såkaldt 'London cocktail' af min læge - og så skal jeg da eller love for at jeg gik i brædderne! Den består af kvalmestillende, migrænepiller og stesolid - puha - jeg har nærmest tømmermænd i dag. Men jeg er på job. Det går nu ok. Jeg havde egentlig forventet at skulle sidde alene i dag, men ledelsen har pålagt alle at tage overarbejde i denne uge og næste. Så jeg har fået uventet, men dejligt selskab i dag. Egentlig er det men meget rummelig arbejdsplads jeg har. Nogle af dem der er mødt ind i dag har børn eller hunden med. Det er der plads til - heldigvis. Mine hundedamer er nu hjemme i dag - de skal i skoven med Simon, så det er nok at foretrække frem for at sidde på kontoret i 6 timer. På min arbejdsplads er der fredagsbar ca. en gang om måneden, og i februar er det på næste fredag. Der er arrangeret dj, fri bar og snacks og så kommer komikeren Simon Talbot forbi. Der er mange arrangementer på min arbejdsplads. blandt andet er der ofte fælles biografture til meget få penge, teater, koncerter og de kulinariske kurser, som jeg tidligere har nævnt. Chris MacDonald kommer forbi i nærmeste fremtid - det skal nok blive interessant.
I går var jeg til det der lokalt kaldes 'globryllup' - En af mine klassekammerater skulle giftes, så jeg ville bare så gerne se hende i den smukke kjole - og hvor var hun bare smuk! Kjolen var en af de helt store - men lignede ikke en stor marengs - den var helt fantastisk - og jeg er ellers ikke en kjolefan. Den hvide kjole, sneen uden for og den helt særlige stemning der er, når to mennesker siger ja til hinanden gik virkelig op i en højere enhed. Efter jeg selv er blevet gift bliver jeg meget rørt når jeg oplever andre gennemgå den samme ceremoni - for hvor er det bare smukt!

Når arbejdet i dag er overstået skal jeg forbi en tidligere kollega og derefter videre til fødselsdag - så er den søndag vist også brugt!

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det lyder da som en helt fantastisk arbejdsplads du har, alle de spændende ting der bliver arrangeret for Jer, det synes jeg er flot... det var der vist mange arbejdspladser der kunne lære noget af...

Uhhh - bryllupper, det er bare så romantisk - eller i hvert fald de fleste er ;-)

Tror da vist lige, at din søndag er GODT fyldt ud... ;-))

Tina kristine sagde ...

Det må man da kalde for personale pleje der vil noget.. :0) fedt er slet ikke misundelig
god uge

Huset i Hou sagde ...

Kirsten: ja, det er simpelthen så super - men vi er også rigtig mange her, så jeg tror det er lidt lettere at få arrangeret.
Tina - ja de passer godt på os :-)