onsdag den 17. februar 2010


Jeg snotter stadig... det er egentlig ikke så spændende at skrive om, men det fylder en del. Det er en stor hindring for mig at ligge pacificeret her under en dyne og næsten frygte at skulle pudse næse igen, for den er ved at være hudløs. Jeg har brugt 2 hele lommeletter - der er 10-12 pakker i hver!
Imens kan jeg ligge og kigge på støv og tænke på alle de ting jeg burde gøre, i stedet for at ligge her. Jeg er ikke god til at tage mig tid til at blive rask. Det er kedeligt og super træls - min lugtesans er helt væk.
I går fik jeg en kasse med samples. Jeg er tilmeldt et reklamebureau, som sender vareprøver ud som jeg så skal teste og dele små prøver ud til mine venner og rapportere tilbage, hvad jeg og mine venner synes. Denne gang var det Doves nye sæbe. Den dufter superlækkert, så den skal prøves i dag - varme brus hjælper på trykket i mit ansigt.
Jeg håber nu at kunne komme på job i morgen. Måske er det lidt naivt, men jeg går til af at sidde her uden at kunne foretage mig noget.
Jeg tror jeg vil se om jeg kan sove det væk og så tage en tur i blogland senere.

Hvad laver du i dag?

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Har ferie, syg, det er da bare træls ;-) har gået hele efteråret og vinteren indtil nu uden snot og hvad dertil hører. Så starter jeg ferie, og så snotter, hoster og hvæser jeg - æv ;-) men det er så typisk for mig...

Håber da snart din sygdom vender mod andre egne, for du har da godt nok været hårdt ramt denne gang...

Grith sagde ...

Øv hvor lyder det træls. Håber du snart får det bedre.

Jeg passer unger - de har været syge men er nu raske igen. Så der er gang i den herhjemme.

Ellers er det ikke det store der bliver lavet herhjemme i dag.

God bedring.

Knus Grith

Karin sagde ...

Det lyder træls, rigtig god bedring