lørdag den 13. februar 2010

jneg er bnare snå snodded...


Nej, det er ikke stavefejl, men det er cirak sådan jeg lyder i øjeblikket. Bihulebetændelsen er stadig ikke slået ned og nu skal jeg da love for at jeg har hovedet fyldt med diverse bakterier - pyha... Så føles hovedet tungt og pakket ind i vat. Ikke desto mindre er jeg nu på job - der har været lynende travlt i et par timer, men nu ser det ud til, der er en lille pause. Jeg er bevæbnet med lakrids, Zyx (som i øvrigt er fantastisk ved halssmerter), pepsi Max, næsespray og penicillin. Mon ikke jeg overlever. Jeg har haft mit lille tekniske kæledyr, min Mac, med på job, for min kollega Morten er en sand haj til den type teknik - som jo er en helt anden verden end en almindelig pc. Så der har jeg lært nye tricks og har fundet ud af hvor meget jeg virkelig kan bruge den til. Jeg er bare så glad for den.
I går lavede jeg smörgåstorta, på Simons bestilling. Vi skal have gæster i aften til spisning, og det smarte med smörgåsen er, at den helst skal laves dagen før og så serveres - uden opvarmning eller noget. Så den skal bare trylles frem fra køleskabet og så er der serveret. Det er så lettende, når jeg ikke er helt på toppen og egentlig mest har lyst til at se dyner. Men det er helt særlige gæster af den behagelige slags, som man bare er smamen med uden at skulle anstrenge sig for at underholde eller holde samtalen flydende. SÅ de vil ikke se skævt til at vi hopper i sofaerne og ser med en film eller andet - det plejer vi nemlig at gøre, for de holder af den slags i samme grad som os. i morgen står den på en hyggelig uformel fødselsdag og afslutning af vores (troede vi) lille projekt i entréen - det bliver godt at få en fodtøjsparkering igen!

3 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Rigtig god bedring !

Hyggehygge
Marianne

Kirsten sagde ...

Øv for en omgang snot du har fået... det er bare så trættende. Men det er smart, at have maden klar i køleskabet, så er det bare at dække bord. Synes jeg kan huske - for lang tid siden - at du har vist billeder af maden... mindes, at det var vildt flot og så meget lækkert ud ;-)

God fornøjelse... og god bedring.

Huset i Hou sagde ...

Julemig - mange tak - det svinger en del , så der er da perioder, hvor jeg -heldigvis- kan lave noget :-)
Kirsten - hvor er det godt husket - jeg har nemlig lavet det før, og det er bare et rigtig snedigt trick bare lige at hive det frem og voila - så er der serveret!