onsdag den 17. marts 2010

Back to the 70s


I dag skal jeg på besøg. En af mine meget nære veninder har købt hus og jeg er ved at tisse i bokserne i ren spænding over at komme ned for at besøge hende. Simon skal bruge bilen i eftermiddag, så jeg busser den til Støvring. Det bliver en super god dag - det VED jeg bare.
Min veninde er lærer og har i denne uge emneuge med sine elever hvor de lærer om 70erne. Så med det tema fik jeg pakket gaver ind til hende og hendes kommende mand - jeg har simpelethen fundet det papir der lugter mest af retro frem. Det hvide og orange er dog ganske original retro (Hedder det det??) Det er papir fra min fars kones sybutik, hvor stoffet kunderne købte blev pakket ind i dette. Alle vres fødselsdagsgaver siden jeg var 8 år gamle, var pakket ind i papir fra den rulle - der er simpelthen så meget tilbage. Nu har jeg selv fået en hel rulle af papiret og i dag synes jeg selv, de er super fedt papir. Jeg håber, hun kan se det sjove i det skøre papir.
Gaverne indeholder et par fine lanterner med sommerfugle på, frø til haven, påskepynt - og så får hun en flaske af det kirsebærsaft, vi 'bryggede' i weekenden. Jeg håber hun bliver glad for gaverne. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at se hende igen.

3 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Sikke nogen lækre gaver og der er ikke noget bedre end når folk gør noget ud af indpakningen! Håber at I hygger jer. KNUS♥

Huset i Hou sagde ...

Tina - hun blev også rigtig glad :-) Så det kunne slet ikke være bedre :-) Og huset var simpelthen SÅ fint :-)

Annette sagde ...

Skøn indpakning, jeg kan godt huske den type papir fra 70´erne. Sjovt som moden vender tilbage.